Τσικνοπέμπτη με ζωντανή μουσική στο κέντρο της Μυτιλήνης; Και όμως ναι στο «ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ»

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, με υπέροχες νοστιμιές και πολύ διάθεση το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντος πόλεως» σας περιμένει την Πέμπτη 3 Μαρτίου να τσικνίσετε παρέα..!!!


Το «Εντος πόλεως» θα “τσικνίσει” με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Λαχταριστά ποιοτικά ελληνικά κρέατα συνοδευόμενα από γλυκές, πικάντικες και δροσερές σάλτσες σας περιμένουν να γνωρίσετε τις 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ τους..!

Ζωντανοί ήχοι, ένα νόστιμο μενού, σχεδιασμένο ειδικά για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, άφθονο κρασί και πολλή τσίκνα σας υποδέχονται το μεσημέρι, αλλά και μετά τις 21:00 με ζωντανή μουσική...κέφι, χορό, ξεφάντωμα μέχρι πρωίας..

Εκτός από την κλασσική παραδοσιακή κουζίνα με τα διάφορα ψητά σχάρας, την ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων ελληνικής κουζίνας, το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντος πόλεως» δημιούργησε ειδικά για την Τσικνοπέμπτη και ένα μενού με κοκορέτσι και αρνί κοντοσούβλι..

Οι μεζέδες στο «Εντός πόλεως» είναι ικανοί να σε κρατήσουν για ώρες καθισμένο να δοκιμάζεις από όλα τα πιάτα τα καλούδια που παρελαύνουν μπροστά σου και κλείνουν μέσα τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία του μεζέ με κυριότερο ατού στο βιογραφικό του τις κορυφαίες πρώτες ύλες.

Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου κυριαρχεί η πέτρα θα απολαύσετε όχι μόνο την πιο καλοφτιαγμένη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας αλλά και την καλύτερη εκδοχή της ελληνικής διασκέδασης.

Η πολύπειρη ορχήστρα αποτελείτε από τους:

Εφη Φωτίου | Πέτρος Λαέρτης Τραγούδι
Κώστας Τσιντρής(Μπουζούκι)
Θανάσης Τσιδίδης(Πλήκτρα)
Λάμπρος Μαμώλος(Τύμπανα)

Info….

Επισκεφθείτε το εδεσματοπωλειο μετά μουσικής «Εντός πόλεως» στην Προκυμαία Μυτιλήνης με είσοδο από την  Κομνηνακη 16 και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-44477 και 6975699869.
Εσείς θα το χάσετε;;;
Αφεθείτε, απολαύστε, διασκεδάστε.

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 22510-44477 και 6975699869