Τσικνοπέμπτη στην Κουντουρουδια Live….. Θα πάρουν φωτιά τα κάρβουνα και….η πίστα….

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστό στην παράδοση της Τσικνοπέμπτης, το Εστιατόριο «Κουντουρουδια Live», ετοιμάζει μια μοναδική Τσικνομέρα με live μουσική!


Για την Τσικνοπέμπτη οι υπεύθυνοι του γνωστού μαγαζιού, σας επιφυλάσσουν για γευστικές εκπλήξεις. Λαχταριστά σουβλάκια και ψητά της ώρας, πατάτες φρέσκες, αχνιστά και πεντανόστιμα ορεκτικά, σπιτικούς μεζέδες, μπύρες, κρασάκι και όλα αυτά θα «ντυθούν» μουσικά όπως προστάζει η παράδοση.

Η διασκέδαση, θα ξεκινήσει περίπου στη 21:00 με ζωντανή ορχήστρα.

Μην ξεχάσετε, όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα σας περιμένουν νόστιμοι μεζέδες στη σούβλα, κοκορέτσι και κοντοσούβλι για ένα μοναδικό γευστικό «ταξίδι» στις παραδοσιακές γεύσεις! Η διασκέδαση την Τσικνοπέμπτη στο Εστιατόριο «Κουντουρουδια Live», θα είναι non – stop. Σας περιμένουμε όλους να δώσετε το «παρών» και εμείς φυσικά τα δυνατά μας!

Στην Κουντουρουδια Live γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη μ’ ένα απολαυστικό Mix Grill Menu στα κάρβουνα!

Με αποκριάτικη διάθεση και κέφι, η ορχήστρα της Κουντουρουδιας θα απογειώσουν τη διάθεσή μας με γευστικοί μεζέδες και άφθονα παϊδάκια στα κάρβουνα.

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά ιδιοκτησίας της εταιρείας ΓΟΝΙΔΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Ο.Ε. βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα ,με θέα το γραφικό λιμανάκι της Κουντουρουδιάς... Έχει μεγάλο χώρο για πάρκινγκ και θα απολαύσετε σπιτικές νοστιμιές και ψητά της ώρας, από κοντοσούβλια και εξοχικό.

Το «Κουντουρουδιά Live» λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 6975699869.


Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ