ΠΡΟΣΟΧΗ στα τζάκια-3 φωτιές από θέρμανση στην Λέσβο με απολογισμό μια τραυματία και 2 νεκρές

Δεν έχουν τελειωμό στην Λέσβο τα περιστατικά των ηλικιωμένων που προσπαθούν να ζεσταθούν με φυσικό τρόπο και τελικά το μόνο που καταφέρνουν είναι να βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τους και των άλλων κατοίκων.


Μετά τον θάνατο των 2 ηλικιωμένων Γυναικών στα Βασιλικά και στο Κεραμι.

Χτες είχαμε και τρίτο σπίτι που κάηκε από θέρμανση, αυτή τη φορά στην Άγρα Λέσβου..!

Το βράδυ της Τετάρτης, ηλικιωμένη γυναίκα, στην προσπάθεια της να ζεσταθεί με τζάκι, από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, πήρε το σπίτι της φωτιά με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν θρηνήσαμε θύμα, με την ηλικιωμένη να τη γλιτώνει μόνο με καμμένα μαλλιά.

Η ηλικιωμένη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalloninews.gr, δηλώνει πως είχε σβήσει τη φωτιά στο τζάκι, όταν ξαφνικά στον ύπνο της είδε καπνό και φως. Ξύπνησε και αντίκρισε το σπίτι της να φλέγεται, και επιχείρησε να βγει από αυτό, ειδοποιώντας στη συνέχεια τη πυροσβεστική, η οποία όταν έφτασε, είχαν καεί τα πάντα!

Το δελτίο τύπου της πυροσβεστικής:


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Άγρας Λέσβου


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Άγρας Λέσβου σε μονοκατοικία από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η οικία ολοσχερώς. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δυο (2) οχήματα με πέντε (5) άνδρες. Ώρα έναρξης του συμβάντος  02:15 της 08-01-2015 και ώρα πλήρους κατάσβεσης 08:55 της ίδιας μέρας. Ενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.