Ρεπορτάζ L.P: Κυπελλούχος Λέσβου ο Αιολικός με 8αρα στον βούρκο του ΤΑΡΛΑ (Φώτο, βίντεο)

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης, καθώς επικράτησε  άνετα του Ατρόμητου Αγ Μαρίνας με σκορ 8-0 στον τελικό κυπέλλου Λέσβου.


Τα γκολ για τους Μυτιληνιούς πέτυχαν οι Σεραφίγγος (2), Μιχαλάκης (2) , Σαμιακός, . Λαλάς, Μαλακός και ο νεαρός Καββαδάς.  

Πλέον οι παίχτες του Αιολικού περιμένουν να μάθουν τον κυπελλούχο Λήμνου τον οποίο θα αντιμετωπίσουν για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ν. Λέσβου.

Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ είναι από σήμερα το απόγευμα Κυπελλούχος Λέσβου διατηρώντας τα σκήπτρα στην Λέσβο.

Ο κόσμος απόλαυσε ένα γεμάτο από φάσεις και γκολ τελικό, με τους παίκτες του Αιολικού να καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο και να ικανοποιούν τους λιγοστούς φίλους της ομάδας, που στο τέλος τους αποθέωσαν

Στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, που ήταν πραγματικά «ΒΟΥΡΚΟΣ», Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ επικράτησε 8-0, χάρη στη διαφορά κλάσης ορισμένων παικτών που διαθέτει. Ο Ατρόμητος αν και προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο με 1-2 καλές φάσεις μετά εξαφανίστηκε, δίνοντας χώρους στους παίχτες του Αιολικού οι οποίοι με την σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν πετυχαίνοντας 8 γκολ.. Σε ένα αγώνα παρωδία….

Να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά δεν υπήρχαν επίσημοι στις κερκίδες (Δήμαρχος, πρόεδρος ΕΠΣΛ κτλ) ενώ δεν έγινε ούτε απονομή…!!!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :  ΜΠΟΝΤΑΚΗΣ
Α' ΒΟΗΘΟΣ :   ΣΙΒΡΗΣ
Β' ΒΟΗΘΟΣ :   ΚΑΝΤΑΣ

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 (1-0) Σεραφίγγος
 (2-0) Μιχαλάκης
 (3-0) Μιχαλάκης (πεν.)

ΤΕΛΟΣ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

 (4-0) Σεραφίγγος
(5-0) Σαμιακός
(6-0) Λαλάς
 (7-0) Μαλακός (πεν.)
 (8-0) Καββαδάς

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ : ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 8-0

Η σύνθεση του Αιολικού :  ΚΑΜΠΕΡ, ΚΑΠΤΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΡΑΚΗΣ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ, ΒΕΡΒΕΡΗΣ, Στρ. ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ, ΚΑΔΗΣ, ΜΑΛΑΚΟΣ, ΛΑΛΑΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΣΕΡΑΦΙΓΓΟΣ.