Πιπίλα και κούνια για τον Γιώργο Μανούσο……

 Η Καλλονή πέτυχε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Superleague και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας όλη την Ελλάδα να μιλάει για τα κατορθώματα της.

Οι ικανές και επιτυχημένες ομάδες όμως, στηρίζονται σε ικανούς και επιτυχημένους παίκτες, οι οποίοι με τα κατορθώματα τους, βοηθάνε στο έπακρο την ομάδα τους.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Γιώργος Μανούσος, για τους «νεοφώτιστους».


Ο πανηγυρισμός του όμως, όπως γραφεί και το pamesports δεν έκρυβε μόνο την χαρά της επίτευξης του τέρματος, αλλά και την χαρά ενός μέλλοντα μπαμπά.

Ο πανηγυρισμός του ήταν ξεκάθαρος, έβαλε το χέρι στο στόμα κάνοντας.πιπίλα, και στη συνέχεια μαζί με τους συμπαίκτες του, έκαναν τα χέρια τους. κούνια για το νέο μέλος της οικογένειας του 26χρονου Γιώργου Μανούσου, και της συζύγου του, Νίκης Αμπούλου.


Στη μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς την επιτυχία, αφού στο 55ο λεπτό, έκανε το 0-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στην κάμερα του NOVA η γυναίκα του είναι έγκυος 4 μηνών με τον ίδιο να το ανακοινώνει όλο χαμόγελο, έτσι το νεόνυμφο ζευγάρι (παντρεύτηκαν τον Ιούλιο) σύντομα θα αποκτήσει νέο μέλος στην οικογένεια.


Από εμάς, τι άλλο; Να σας ζήσει και να το χαρείτε όπως επιθυμείται…!