Νέος εμπορικός επαγγελματικός ηλεκτρονικός οδηγός Λέσβου

Προς τα ΜΜΕ Λέσβου

Σας καλωσορίζουμε στον πρώτο εμπορικό επαγγελματικό ηλεκτρονικό οδηγό της Λέσβου.
Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων που σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού χώρου που θα περιέχει όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων της Λέσβου.
Θέλουμε να οργανωθεί μία ψηφιακή οπτική της αγοράς με την προοπτική οι επιχειρηματίες να έχουν τη δυνατότητα διαχείρισης των διαφημίσεων της επιχείρησής τους και οι καταναλωτές να έχουν ότι επιθυμούν με ένα κλικ.

Ουσιαστικά επιθυμούμε να γίνουμε το δεξί χέρι και των επιχειρηματιών, αλλά και των καταναλωτών. Οι μεν πρώτοι επιθυμούν βελτίωση των ήδη υπαρχόντων παρεχομένων μεθόδων διαφήμισης με χαμηλότερο κόστος λόγω κρίσης, αλλά και με μεγαλύτερη απόδοση της διαφήμισής τους. Οι καταναλωτές από την άλλη επιθυμούν να έχουν άμεσα, γρήγορα , χωρίς να έχουν κόστος σε χρήματα ή και σε χρόνο , όλες τις προτάσεις της αγοράς που θέλουν για να εξυπηρετηθούν.

Αποτέλεσμα αυτών είναι το www.myG.gr , ενός νέου site που θέλει να παντρέψει την ανάγκη για διαφήμιση με τις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και την όρεξη που έχει ο κάθε επιχειρηματίας για να αναδείξει την επιχείρησή του με την λειτουργικότητα και ταχύτητα που θέλει να έχει ο κάθε καταναλωτής στην επιλογή ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας.

Στο myg παρέχεται στον καταναλωτή και στον επιχειρηματία δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας(chat) και η δυνατότητα των online αγορών και παραγγελιών πρόκειται να ενσωματωθεί πλήρως μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Επίσης πολύ σύντομα θα δημοσιευτούν εφαρμογές για ευφυείς συσκευές  τύπου Android και iOS όπου ο καταναλωτής θα μπορεί, αφού τις εγκαταστήσει στην συσκευή του, να ενημερώνεται για διαθέσιμες νέες προσφορές και προϊόντα από τις επιχειρήσεις της Μυτιλήνης

Να ενημερώσουμε ότι σύντομα θα έχουμε on line περίπτερο, συνεργαζόμαστε με το fagi.gr, τον pop fm,το travel ok και της taxi plon όπου σας δίνεται η δυνατότητα on line υπηρεσιών.

Στις κατηγορίες των επαγγελμάτων(36 στον αριθμό), όπως και στα χρήσιμα(40 στον αριθμό) μπορείτε να βρείτε ότι επιθυμείτε άμεσα, δωρεάν και όλα αυτά με ένα κλικ.
Στον τομέα των κατηγοριών συμπεριλαμβάνουμε όλους τους επιχειρηματίες της Μυτιλήνης ,είτε έχουν συμμετάσχει ως χορηγοί , είτε όχι, καθώς θέλουμε να ενημερώνεται ο επισκέπτης για ότι ψάχνει.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε πως το myg.gr είναι ένας ψηφιακός διαδραστικός οδηγός οδηγού και όχι μια ιστοσελίδα διαφημιστικών καταχωρήσεων.
Η σελίδα θα μεταφράζεται και στα αγγλικά και στα τούρκικα( περιγραφή, κατηγορίες ,προσφορές) με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και των τουριστών που επισκέπτονται την Μυτιλήνη.

Όποιος επιχειρηματίας έχει λάθος στοιχεία ή δεν έχει καταχωρηθεί μπορεί να επικοινωνήσει με το 6976084242 ,είτε να στείλει mail στο plirofories@myG.gr,ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο τηλέφωνο και το mail marketing@myG.gr,   για την διαφήμισή του.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

Η my G team
Τηλ Επικ:6976084242

Mail : plirofories@myG.gr, marketing@myG.gr