UPDATE-ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε 58χρονος πέφτοντας από το κάστρο Μολύβου Λέσβου…

Σοκ στην μικρή κοινωνία του Μολύβου αλλά και όλης της Λέσβου όταν ένας 58χρονος άνδρας  πήδηξε από το Κάστρο του Μολύβου στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Ο 58χρονος Μ.Ε με καταγωγή από την Σάμο έμενε το τελευταίο διάστημα στην Σκάλα Συκαμιάς και αφού μετέβη από εκεί στο Μόλυβο ανέβηκε στο κάστρο και έπεσε στο κενό….. Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε λίγο περισσότερες πληροφορίες ενώ αναμένουμε και το δελτίο τύπου της αστυνομίας

UPDATE 22-09-13

 Η απόφασή του ήταν παρμένη από καιρό. Δεν ήταν μια απόφαση στιγμής. Ο 58χρονος Εμμανουήλ Μ, συνταξιούχος καθηγητής,  με καταγωγή από τη Σάμο είχε εγκατασταθεί εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τη σύντροφό του στη Συκαμιά, συνέγραφε το τεράστιο ποιητικό του έργο, συνεργαζόταν με εφημερίδα της Μυτιλήνης και είχε μια πλούσια πνευματική δραστηριότητα στο νησί, επιλέγοντας έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής ήταν επιλογή του να μην έχει ρεύμα στο σπίτι όπου ζούσε. Η κηδεία του έγινε χτες (21-09) στις 4 στο νεκροταφείο της Σκαμιάς. Δεν ήταν ούτε φύλακας του κάστρου ούτε επαίτης των θηρευτών του. Ήταν ένας υπερήφανος άνθρωπος που αποφάσισε να δείξει, με την πράξη του, το «ειδεχθές άλγος των κοινωνικών συνθηκών».

Ο 58χρονος πήγε στο εκδοτήριο εισιτηρίων έβγαλε κανονικά εισιτήριο και κατευθύνθηκε στον πύργο απ’ όπου και έπεσε. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

ΔΕΙΤΕ:

Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του 58χρονου Μανώλη που αυτοκτόνησε στον Μόλυβο (ΦΩΤΟ)