ΑΕΛΚ: Δευτέρα ο αγώνας με Ατρόμητο λόγο ΟΑΚΑ… 29/9 ΜΕ Πιερικό για το Κύπελλο και αίτημα σε ΕΠΟ για να γίνει η ρεβάνς στην Καλλονή

Μετατέθηκε για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας της Καλλονής με τον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποιος συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.


Το παιγνίδι ηταν προγραμματισμένο αρχικά να γίνει το Σάββατο 28 του μήνα, αλλά η αλλαγή έγινε υποχρεωτικά, αφού δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ΑΕΚ που ήταν ανυποχώρητη, προβάλλοντας ότι έχει αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και μόνιμο συμβόλαιο με το ΟΑΚΑ. Η Λίγκα έκανε δεκτό αίτημα της Καλλονής για την μετάθεση του παιγνιδιού, στο ίδιο γήπεδο (ώρα 19:30), κατά δύο μέρες μετά. Ετσι βρέθηκε λύση για την "άστεγη" Καλλονή...

Επίσης υπήρξε αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό. Αντί για την προσεχή Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, το ματς θα γίνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 15:30 στην Κατερίνη.


Σε εκκρεμότητα παραμένει η ρεβάνς με τον Πιερικό, που αρχικά έχει προγραμματιστεί για να γίνει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 6μμ. Η Καλλονή, μετά από επιθυμία του προέδρου της, θέλει το ματς αυτό να διεξαχθεί στο γήπεδο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής, την ίδια ημερομηνία στις 15:00. Εχει ήδη υποβάλει σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, με την ελπίδα ότι θα γίνει αποδεκτό.