ΑΕΛ Καλλονής «ΟΝΕΙΡΟ»- ΑΕΛΚ-Ηρακλής Ψαχνών 2-1…!!!

Η ΑΕΛΚ για ακόμα μια φορά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στον φιλόδοξο Ηρακλή Ψαχνών.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και τέλειωσε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση σε όλη την διάρκεια του, η μόνη φάση που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε είναι αυτή στο 34’ όταν ο Μάρα βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του κόντραρε πάνω στα σώματα των αμυντικών και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο Η ΑΕΛΚ μπήκε δυνατά για να τελειώσει το παιχνίδι εδώ όμως αξίζουν τα εύσημα στον προπονητή της ΑΕΛΚ καθώς έκανε αμέσως αλλαγή βγάζοντας τον πολύ καλό καταταλα Μαρα και έβαλε τον σκόρερ Κανζι όπως επίσης εύστοχη αλλαγή ήταν και αυτή του Ντιμπαλα που στην θέση του πέρασε ο Σερφά..

Ο Κανζι μόλις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά από σέντρα ακριβείας του Μανουσου, έγραψε με καταπληκτική κεφαλιά - ψαράκι το 1-0 στο 47΄…!!!

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ πίεζε την άμυνα του Ηρακλή Ψ. και στο 69΄ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Μαρσέλο έκανε την πάσα στον Μανουσο και εκείνος τέλειωσε επίσης υποδειγματικά την φάση με μια λομπα που άφησε κάγκελο τον τερματοφύλακα του Ηρακλή…..Και έτσι η ΑΕΛΚ έκανε 2 τα τέρματα της…

Στο 77΄ είχε ευκαιρία να μείωση το σκορ ο Ηρακλής Ψαχνών καθώς μετά από σέντρα σουτ του Γεσιτς η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της Καλλονής..


 Από εκεί και πέρα έως και το 90΄δεν είχαμε άλλη φάση αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ηρακλής Ψ. έβαλε το γκολ της τιμής όταν ο Μπαράνκος άδειασε υποδειγματικά τον Λαμπρόπουλο πλασάροντας στην απέναντι γωνία του Σιδεράκη…στο 91΄ ο Ηρακλής ψ. μείωσε σε 2-1..ΑΚΟΜΑ και έτσι πάντως η ΑΕΛΚ μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 2000 θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης πήρε τους 3 βαθμούς και ανέβηκε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος….Το όνειρο πάντως όλων είναι κοντά….


Διαιτητής του αγώνα ήταν o Παπαπέτρου από την Αθήνα με βοηθούς τους Χαρίτ και Νικολαδό του ίδιου Συνδέσμου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ντιμπαλά, Μάρα, Σιλιγαρδάκης

Στον πάγκο: Μάππας, Σερφά, Γάλας, Κάντζι, Βαλιός, Γκόβας, Βλαστέλλης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Λιόσης,Μπακομήτρος, Μήτσης, Σεοταχούλ, Πούλγκα Βίκτορ, Γέσιτς, Χαϊκάλης

Στον πάγκο: Τόλιος, Στεπάνοβιτς, Σικαλιάς, Πέδρο, Ρούτσης, Ογιαρμπίντε,Πλατάνος


Μείνετε συντονισμένοι στο L.P καθώς αργότερα θα έχουμε σε βίντεο τις κυριότερες φάσεις του αγώνα αλλά και την Συνέντευξη τύπου….