Αυτοκτόνησε γυναίκα στην Μυτιλήνη πέφτοντας από την ταράτσα του ξενοδοχείου BLUE SEA(ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγη ώρα μία νεαρή γυναίκα πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του ξενοδοχείου BLUE SEA  στην προκυμαία Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lesvospost.com η νεαρή 37χρονη γυναίκα είναι Μυτιληνιά στην καταγωγή ενώ είναι μόνιμη υπάλληλος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο τμήμα Βιομηχανίας που στεγάζεται στην οδό Ίμβρου 2.

Όπως μας είπαν υπάλληλοι του ξενοδοχείου η Ε.Κ. πήγε στο ξενοδοχείο στις 12.00 το μεσημέρι κι αφού ζήτησε από τη ρεσεψιόν να της παραχωρηθεί ένα δωμάτιο πήρε τα κλειδιά και ανέβηκε στον 1ο όροφο του κτιρίου σε ένα μονόκλινο.
Μέσα σε λίγα λεπτά και αφού άφησε τη τσάντα της στο δωμάτιο η γυναίκα ανέβηκε στην ταράτσα και παραβιάζοντας δυο πόρτες βγήκε έξω σε αυτή πέφτοντας τελικά στο κενό όπου και βρήκε ακαριαίο θάνατο, επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας η γυναίκα είχε ξαναπάει στο ξενοδοχείο μάλλον για να ελέγξει τους χώρους αυτού.

Έντρομοι οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες των παρακείμενων καταστημάτων είδαν το άψυχο κορμί της νεαρής κοπέλας να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά  ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής εξέφρασε τη θλίψη του για το συμβάν και είπε πως από την ενημέρωση που είχε μόλις έμαθε για την τραγική είδηση ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με την εργασία της αλλά ωστόσο είπε ότι συχνά της χορηγούσαν άδειες που η ίδια ζητούσε λόγω προσωπικών προβλημάτων της.

Δείτε Φώτο αλλά και βίντεο από  την κάμερα του LesvosPost TV