Αποκλειστικό: Η Κλέλια Πανταζή μιλάει για όλα στο lesvospost.com σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη !!!!!

Η  χάλκινη ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ το 2000 με καταγωγή από την Λέσβο Κλέλια Πανταζή έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Δ/ντη του lesvospost.com, δημοσιογράφο Στεφάνου Γεώργιο, όπου μιλάει για την ζωή της, τον αθλητισμό, το γιατί σταμάτησε τόσο νωρίς όπως επίσης και για την πρώτη φωτογράφηση της στην πατρίδα της,την Λέσβο.
Δείτε αποκλειστικά μονό στο lesvospost.com φωτογραφίες από την φωτογράφηση που έκανε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Σουσαμλή για τον ίδιο και το άλμπουμ με τίτλο «Klelia Pantazi's Portrait Session by P.S».

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

**Όπου
Γ.Σ Στεφάνου Γεώργιος
Κ.Π Κλέλια Πανταζή



Γ.Σ Κλέλια η τιμή που μας κάνεις στο www.lesvospost.com είναι μεγάλη και θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε.

Κ.Π Και εγώ ευχαριστώ για την συνέντευξη.

Γ.Σ Που σε βρίσκουμε τώρα; Που δουλεύεις;

Κ.Π ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΣΑΕΔ (ανώτατο συμβούλιο αθλητισμού ενόπλων δυνάμεων), είμαι προϊστάμενη  στο γραφείο ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και ΤΥΠΟΥ επειδή έχω τελειώσει δημοσιογραφία στο Πάντειο πανεπιστήμιο

Γ.Σ Σου έχει λείψει καθόλου το νησί μας (Λέσβος);

Κ.Π Δεν μου έχει λείψει ακόμα γιατί ήμουν διακοπές για 10 ημέρες στο νησί (Λέσβος), και γύρισα πριν λίγες μέρες Αθήνα και εκτός αυτού έχω το πρακτορείο προπό στην Καλλονή της Λέσβου, οπότε επισκέπτομαι το νησί και για επαγγελματικούς λόγους πολύ συχνά.

Γ.Σ Όταν πηγές φέτος στο Λονδίνο πως αισθάνθηκες που δεν ήσουν και εσύ ανάμεσα στα κορίτσια της ρυθμικής στον αγωνιστικό χώρο;

Κ.Π Είναι περίεργο το συναίσθημα, γιατί το άγχος είναι πολύ περισσότερο όταν είσαι έξω από το ταπί και δεν έχεις εσύ τον έλεγχο των κινήσεων και των δυνατοτήτων σου, παρόλα αυτά το χάρηκα εξίσου που ήμουν εκεί και προσπάθησα να βοηθήσω ψυχολογικά όσο γινόταν την ομάδα της Εθνικής.

Γ.Σ Πως ειδές γενικά τι φετινή παρουσία της Ελλάδας στους ολυμπιακούς αγώνες αλλά και ξεχωριστά την ομάδα της ρυθμικής;

Κ.Π Γενικά τα αποτελέσματα ήταν ανάλογα της προετοιμασίας που είχαν κάνει οι αθλητές λόγο της οικονομικής κρίσης. Λεφτά δεν δόθηκαν για τις προετοιμασίες των αθλητών. Οπότε δεν μπόρεσαν πολλοί να προπονηθούν σωστά. Η ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στη δική μας περίπτωση υπήρξε τεράστια αδικία από τους κριτές.

Γ.Σ Οι ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου ήταν καλύτεροι από αυτούς της Αθήνας;

Κ.Π Πιστεύω από αυτό που είδα οργανωτικά όχι, και από την τελετή έναρξης και λήξης πάλι όχι θα πω. Το κλίμα στην Αθήνα ήταν γιορτινό ενώ στο Λονδίνο το βραδύ μετά τις 11-12 κλείνανε όλα και δεν υπήρχε σχεδόν κάνεις στους δρόμους.

Γ.Σ Το 2000 όταν πήρατε το χάλκινο μετάλλιο ήσουν 15 χρονών, πως ένα κορίτσι 15 ετών στερείτε τόσα πολλά από την παιδική ηλικία για να κάνει πρωταθλητισμό;

Κ.Π Είναι να μπεις στο τριπάκι. Άρχισα να ασχολούμαι πολύ μικρότερη οπότε δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ, επίσης είχα την στήριξη τις οικογενείας μου, οπότε μπόρεσα να ανταπεξέλθω και όταν ο στόχος είναι τόσο μεγάλος όσο οι ολυμπιακοί αγώνες αξίζει να κάνεις όσες θυσίες και αν χρειαστούν.

Γ.Σ Από τη δίκη σου εποχή μέχρι τώρα, τα πράγματα στη ρυθμική έχουν δυσκολέψει ή έχουν γίνει καλύτερα;

Κ.Π Έχουν δυσκολέψει γιατί έχουν κοπεί όλα τα προνόμια από τους αθλητές και οι αθλητές δεν έχουν κίνητρα, ειδικά το προνόμιο με τα πανεπιστήμια δεν κοστίζει τίποτα και δεν στερεί την θέση σε κανέναν άλλο.

Γ.Σ Για πόσο χρονικό διάστημα ασχολήθηκες ενεργά με τη ρυθμική;

Κ.Π 7 χρόνια. Θα έλεγα πολύ λίγο, αλλά ξεκίνησα μεγάλη θεωρητικά στην ηλικία των 12 και σταμάτησα στα 19. 6 μήνες πριν τους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας γιατί είχα ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο και έπρεπε να κάνω εγχείρηση.

Γ.Σ Τι ευχή θέλεις να κάνεις για τον ελληνικό αθλητισμό, και τι λες στα νέα παιδιά για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό;

Κ.Π Εγώ από αυτό που λέω γενικότερα στα νέα παιδιά είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό είτε αυτός είναι μαζικός είτε είναι στα πλαίσια του πρωταθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι υγεία και είναι κρίμα να βλέπεις π.χ Παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και στον υπολογιστή, παρά να είναι στα γήπεδα.

Γ.Σ Να πάμε και στο άλλο αγαπημένο σου άθλημα το μπάσκετ. Πως βλέπεις την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; Υπάρχει φέτος προοπτική να ξαναδούμε Ελληνική ομάδα στο βάθρο της EUROLEAGUE;

Κ.Π Και οι δυο ομάδες έχασαν δυο τεράστιους προπονητές, για μένα ο Ομπράντοβιτς είναι θεός. Ελπίζω το ελληνικό μπάσκετ να μην γίνει πιο φτωχό και εύχομαι και άλλες ομάδες να μπορέσουν να διεκδικήσουν τίτλο στην Ευρώπη.

Γ.Σ Είσαι 27 ετών δεν θα ρωτήσουμε αν είσαι ερωτευμένη, θα ρωτήσουμε αν σκέπτεσαι να κάνεις σύντομα οικογένεια;

Κ.Π Η οικογένεια είναι κάτι που ονειρευόμουν και ήθελα να αποκτήσω από μικρή. Μεγάλωσα σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και θα ήθελα το ίδιο και μένα. Πιστεύω ότι θα γίνει όταν έρθει η στιγμή.

Γ.Σ Πάμε και στην φωτογράφηση. Πως αποφάσισες να την κάνεις? Και πως αισθάνθηκες με το Πέτρο να σε φωτογραφίζει;

Κ.Π Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι εδώ και δυο χρόνια. Παρακολουθούσα την δουλειά του, μου άρεσε και το λέγαμε όλο για πλάκα πότε θα κάνουμε μια μαζί. Ήρθα στο νησί για διακοπές και μας βγήκε!
Από την πρώτη στιγμή ο Πέτρος με έκανε να νιώσω άνετα και να μην έχω άγχος. Μου έδινε συνέχεια οδηγίες και με βοηθούσε και επίσης είχε πολύ φαντασία και ωραίες ιδέες οπότε δεν καταλάβαμε πως πέρασαν "έξι ώρες". Του εύχομαι να βρεθεί κάποιο περιοδικό να αξιοποιήσει το ταλέντο του γιατί αξίζει πολλά!!!

Γ.Σ Σκέφτηκες ποτέ να μπεις στο χώρο του μόντελινγκ;

Κ.Π Όχι…όταν ήμασταν πάρα πολύ μικρές τα καλοκαίρια στη Λέσβο παίζαμε καλλιστεία η κοριτσοπαρέα για πλάκα…όταν ήμουνα περίπου 7 ετών…..αλλα όχι δεν το σκέφτηκα ποτέ…με κέρδισε η ρυθμική…

Γ.Σ Σου έχει γίνει καμία πρόταση για φετινό τηλεπαιχνίδι;

Κ.Π Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 γiα το dancing with the stars 3  και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις

Γ.Σ Κλέλια σε ευχαριστούμε πολύ, και ευχόμαστε από τη μεριά μας ότι καλύτερο για εσένα, μας έκανες υπερήφανους παρά πολλές φόρες εδώ στην Λέσβο.

Κ.Π Και εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ…..…

Η  φωτογράφηση «Klelia Pantazi's Portrait Session»


Η Κλέλια φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Σουσαμλή (P.S) με την βοήθεια της Γιώτας Τραχείλου, στην φωτογράφηση το Make up Artist & Hair Styling το έκανε η Λένα Σουσαμλή. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στην Λέσβο και συγκεκριμένα στο Μόλυβο και στην Εφταλού Λέσβου.

Ο φωτογράφος

Ο Πέτρος Σουσαμλής είναι φωτογράφος ζει και εργάζεται στην Μυτιλήνη Λέσβου, έχει κάνει στην καριέρα του καταπληκτικές φωτογραφίσεις. Τον Πέτρο αλλά και την ωραία δουλειά του, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

**Σύντομα θα έχουμε αποκλειστική συνέντευξη με τον Πέτρο και πολλές φωτογραφίες από την δουλεία του.

Όλη η δημοσιογραφική και συντακτική ομάδα του lesvospost.com, ευχαριστεί θερμά τον Πέτρο Σουσαμλή που μας έδωσε την άδεια να δημοσιεύσουμε για πρώτη φορά την φωτογράφιση της Κλέλιας, Του ευχόμαστε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ποια είναι η Κλέλια Πανταζή

Η Χαρίκλεια Πανταζή, γνωστότερη ως Κλέλια Πανταζή, είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ. Γεννήθηκε το 1985 στην Μυτιλήνη Λέσβου ενώ η καταγωγή της είναι από την Γέρα Λέσβου. Ανήκει στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Το 2000 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, η Κλέλια μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες της εθνικής Ελλάδας προκρίθηκαν στον τελικό του ανσάμπλ, και εκεί κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ έγινε η νεότερη σε ηλικία Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, καθώς τη χρονιά εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Οι μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση. Στους ολυμπιακούς αγώνες 2012  του Λονδίνου ήταν λαμπαδηδρόμος ενώ βρισκόταν και στο Λονδίνο από την έναρξη έως και την Λήξη των ολυμπιακών αγώνων.

Δείτε  την φωτογράφηση της Κλέλιας Πανταζή που εξασφάλισε το lesvospost.com αποκλειστικά για τους αναγνώστες του…