Ο Μηνάς Μπενής και η Korakas Racing στην Κορυφή


Με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου διαφορά, ο Μηνάς Μπενής κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στην ανάβαση του Ομαλού στην Κρήτη, οδηγώντας ένα Mitsubishi Lancer Evo 9. Παρά την ισχυρή ανταγωνιστικότητα από αυτοκίνητα υποστηριζόμενα από μεγάλα ονόματα και ομάδες, ο Μπενής κατάφερε να επικρατήσει, φέρνοντάς τον πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Ν για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Αυτοκινήτου.

Η επιτυχία αυτή, όμως, δεν συνδέεται μόνο με την ικανότητα του οδηγού, αλλά και με την αγωνιστική μετασκευή και βελτίωση του αυτοκινήτου που έγινε στη Λέσβο από την εταιρεία Korakas Racing στην Παγανή.

Η επιχείρηση, υπό την καθοδήγηση του Τάσου και του Κώστα Κόρακα, ειδικεύεται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Η Korakas Racing έχει δείξει επανειλημμένα την ικανότητά της, μετασκευάζοντας ακόμη και ένα από τα πρώτα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Κώστας Κόρακας παρακολουθεί το αυτοκίνητο του Μηνά Μπενή με σύγχρονα συστήματα και φορητούς υπολογιστές, προσφέροντας κρίσιμη τεχνική υποστήριξη. Η εξαιρετική συνεργασία τους έχει οδηγήσει σε αυτήν την επιτυχία, που αντανακλά όχι μόνο στον οδηγό, αλλά και στην επιχείρηση Korakas Racing.

Η ομάδα αυτή αποδεικνύει ότι, με τεχνολογία αιχμής και αφοσίωση, μπορεί να ανταγωνιστεί και να ξεπεράσει παραδοσιακές ομάδες με μεγαλύτερα οικονομικά μέσα και πολυετή εμπειρία στον χώρο των αγώνων.

ΦΩΤΟ :Τα Νέα της Λέσβου