Επιστροφή με εμπειρίες και αναμνήσεις για τον Ερμή Παμφίλων


Η ομάδα του Ερμή Παμφίλων Volleyball Team επιστρέφει από την Χίο γεμάτη εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις, συμμετέχοντας με επιτυχία στο 2ο τουρνουά κορασίδων στη μνήμη του αείμνηστου Τάσου Ποδιά. Με την ψυχή γεμάτη συγκίνηση και φιλία, οι κορασίδες και οι γυναίκες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε τρία φιλικά παιχνίδια, ενισχύοντας το πνεύμα της συνεργασίας και της αθλητικής αλληλεγγύης.

Η διοργάνωση αυτή, που φέρει το όνομα του αγαπημένου μας κυρίου Ποδιά, δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για αγωνιστική δράση, αλλά και μια γιορτή της φιλίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των ομάδων. Ο κύριος Ποδιάς, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του βόλεϊ και των νέων, σίγουρα θα χαμογελούσε βλέποντας όλους τους συμμετέχοντες να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις.

Η οικογένεια του κυρίου Ποδιά και ο Γ.Σ. Νηρέας Καρδαμύλων προσέφεραν μια ζεστή φιλοξενία, η οποία πρόσθεσε στη σημασία της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ερμή Παμφίλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές και όλους όσους συμμετείχαν, αλλά και τους Fragoulis Kiladitis και Agelos Kytrilakis για την αμέριστη βοήθειά τους, που φρόντισαν για κάθε λεπτομέρεια της παραμονής και των αγώνων.

Η επιστροφή από το τουρνουά έκλεισε με μια όμορφη γιορτή, όπου η Έλενα Μάρκου βραβεύτηκε ως η καλύτερη αμυντικός του τουρνουά, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την αφοσίωσή της. Επίσης, γιορτάστηκε και η γιορτή του προπονητή Δημήτρη Βογιατζή με μια τούρτα, προσθέτοντας μια δόση γιορτής στην όλη ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Ερμή Παμφίλων θέλει να εκφράσει την ελπίδα να ξαναβρεθούν σύντομα με τους αγαπημένους φίλους από Χίο και Σάμο, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις και βιώνοντας νέες εμπειρίες. Αυτές οι στιγμές συνδέουν τους αθλητές και τους φιλάθλους, ενισχύοντας την κοινότητα του βόλεϊ και προάγοντας την αξία της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Με την ανανεωμένη τους ενέργεια και το πνεύμα της ομάδας, οι κορασίδες του Ερμή Παμφίλων είναι έτοιμες για τις προκλήσεις που έρχονται, με την υπόσχεση να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και να ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη συνέχεια της αγωνιστικής τους πορείας.