Πρόγραμμα Στέγασης: "Ανακαινίζω και Νοικιάζω" – Εξειδικευμένες Υπηρεσίες από το Λογιστικό Γραφείο Στεφάνου Κων/νος & Στεφάνου Γεώργιος


Το λογιστικό μας γραφείο έχει τη χαρά να ανακοινώσει την ενεργοποίηση του προγράμματος στέγασης "Ανακαινίζω και Νοικιάζω" , προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ιδιοκτητών ακινήτων.

Η ανακαίνιση και η ενοικίαση ακινήτων είναι μια διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και επαγγελματική υποστήριξη. Με το πρόγραμμα "Ανακαινίζω και Νοικιάζω", στοχεύουμε να διευκολύνουμε τους ιδιοκτήτες, παρέχοντας :

1. Διαχείριση Ενοικίασης

Βοηθάμε στην εύρεση ενοικιαστών, τη σύνταξη των συμβολαίων και τη διαχείριση των εσόδων από την ενοικίαση. Εξασφαλίζουμε ότι οι διαδικασίες είναι ομαλές και διαφανείς, ώστε οι ιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την ηρεμία τους.

2. Υποβολή Αιτήσεων

Αναλαμβάνουμε την υποβολή όλων των απαιτούμενων αιτήσεων για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν την ανακαίνιση και ενοικίαση των ακινήτων.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η επιλογή του λογιστικού μας γραφείου σημαίνει ότι έχετε δίπλα σας μια ομάδα ειδικών που κατανοεί την αγορά ακινήτων και τις ανάγκες σας. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση, εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.

Αν έχετε κάποιο ακίνητο που χρειάζεται ανακαίνιση ή σκέφτεστε να το νοικιάσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περιουσία σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να μας καλέσετε.


📍Ικτίνου 2, 2ος & 4ος Όροφος, Μυτιλήνη

Τηλ. Επικοινωνίας : 2251042604

Κιν. Επικοινωνίας : 6976133380, 6982845560, 6974745324

email : stefanoulogisticcenter@gmail.com

Web Site : https://accountantstefanou.weebly.com/