Ολοκλήρωση έργων ασφαλτόστρωσης στη Λαγκάδα, αλλά συνεχίζεται η ταλαιπωρία λόγω παραλλήλων εργασιών


Σήμερα το απόγευμα ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται ο Δήμος στη Λαγκάδα, στο τμήμα της εξόδου από την πόλη επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, από τη στροφή στον Αεροπόρο Γιανναρέλλη έως τις τελευταίες επιχειρήσεις στα αριστερά του δρόμου. Τα μηχανήματα ήδη από το πρωί στρώνουν άσφαλτο, και απόψε η κυκλοφορία για τα οχήματα που εισέρχονται στη Μυτιλήνη από την Παγανή θα είναι εφικτή.

Παράλληλα, η οδός Ζωοδόχου Πηγής παραμένει κλειστή από τη στροφή στον Πλάτανο λόγω εργασιών αντικατάστασης τμημάτων των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός και την ερχόμενη εβδομάδα, με την έξοδο από την πόλη να γίνεται είτε μέσω της βόρειας παράκαμψης είτε μέσω του Γαιδαρανηφόρου και των Αλυφάντων.

Πολλοί οδηγοί διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία λόγω των παράλληλων έργων, ενώ η περασμένη εβδομάδα ήταν κλειστός και ο κόμβος της βόρειας παράκαμψης για ασφαλήστρωση. Παρά τη συμφόρηση, ιδίως στις ώρες αιχμής, απουσιάζει η παρουσία τροχονόμου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν στο κέντρο της πόλης.