Πρόσκληση Συμμετοχής στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη Μυτιλήνη


Πρόσκληση συμμετοχής στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά που θα λειτουργήσει εντός του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη κατά την περίοδο των εορτών απευθύνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ο Δήμος Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, η πρόσκληση απευθύνεται σε πωλητές ζαχαρωδών ειδών – γλυκών (χριστουγεννιάτικα και παραδοσιακά), ροφημάτων, ξηρών καρπών, σνακ και εδεσμάτων, καθώς και σε επιχειρηματίες-επαγγελματίες διαχείρισης ψυχαγωγικών παιγνίων και εγκαταστάσεων (τρενάκι, καρουζέλ, παγοδρόμιο, ψηφιακό πλανητάριο). Επιπλέον, η πρόσκληση είναι ανοικτή και σε εθελοντικούς μη κερδοσκοπικούς συλλόγους που παράγουν φιλανθρωπικές δράσεις σε όφελος ευάλωτων παιδιών, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν οικίσκους, που θα τοποθετηθούν εντός του πάρκου.

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Προς εξυπηρέτηση των αιτούντων και την αποφυγή λανθασμένων συμμετοχών, η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει πρώτα να προσκομίζονται για αρχικό έλεγχο στο Γραφείο του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, στο 1ο όροφο του Δημαρχείου στην Ελ. Βενιζέλου 13-17. Ωστόσο, τονίζεται ότι η ορθή υποβολή τους στο πληροφοριακό σύστημα Ο.Π.Σ.Α.Α. θα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη κάθε συμμετέχοντος. Αναλυτικά οι όροι, προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης και ειδικότερα στο: https://bit.ly/cmdm2425

Υπενθυμίζουμε, πως το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει κατά το χρονικό διάστημα από 11 Δεκεμβρίου 2024 έως 3 Ιανουαρίου 2025.