Το Λογιστικό Γραφείο Στεφάνου Κων/νος Στεφάνου Γεώργιος επεκτείνεται και σε Μεσιτικές Υπηρεσίες


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το λογιστικό μας γραφείο, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, κάνει ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα! Από σήμερα, εκτός από λογιστικές υπηρεσίες, προσφέρουμε και ολοκληρωμένες μεσιτικές υπηρεσίες για όσους επιθυμούν να αγοράσουν, πουλήσουν ή ενοικιάσουν ακίνητα.

Η απόφαση αυτή ήρθε ως φυσική συνέχεια της στήριξης που μας παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια. Με γνώμονα τις ανάγκες σας, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, ώστε να σας προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν επαγγελματισμό, αξιοπιστία και εξειδικευμένη υποστήριξη σε δύο τομείς κρίσιμους για τη ζωή σας: τα οικονομικά και τα ακίνητα.

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε δίπλα σας σε κάθε σημαντική απόφαση, είτε πρόκειται για λογιστικά θέματα είτε για την εύρεση ή τη διαχείριση ακινήτων. Με την ίδια υπευθυνότητα και αφοσίωση που έχουμε δείξει έως τώρα, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και στον νέο μας τομέα.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας!
Χάρη στη δική σας στήριξη, μπορούμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας. Είμαστε περήφανοι για το νέο αυτό κεφάλαιο και σας προσκαλούμε να μας εμπιστευτείτε τόσο για τις λογιστικές όσο και για τις μεσιτικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες μας υπηρεσίες και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια.

📍Ικτίνου 2, 2ος Όροφος, Μυτιλήνη

Τηλ. Επικοινωνίας : 2251042604

Κιν. Επικοινωνίας : 6976133380, 6982845560, 6974745324

email : stefanoulogisticcenter@gmail.com