Παράδοση Σύγχρονων Στολών στους Ανθρώπους της Λιμενικής Τροχαίας Μυτιλήνης από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέδωσε σήμερα  στολές  στους άντρες της Λιμενικής Τροχαίας Μυτιλήνης, μετά από αίτημα που κατέθεσε η Υπηρεσία τους προς την Περιφέρεια. 

Παρόντες στην τελετή ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Αρώνης, Στρατής Κυρατζής, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Μάρκου, ο Υποδιοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας Μυτιλήνης Σταύρος Γκαγκαρέλης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας του Λιμεναρχείου Γιώργος Τσαγκαράκης και στελέχη – δικυκλιστές της Τροχαίας του Λιμεναρχείου. 

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

« Παραδίδουμε σήμερα στους άντρες και τις γυναίκες δικυκλιστές της Τροχαίας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σύγχρονες στολές, οι οποίες θα διευκολύνουν το σημαντικό έργο που επιτελούν. Ήταν ένα αίτημα που μας κατέθεσε η υπηρεσίας τους και το «έτρεξε» ο κ. Κυρατζής τον οποίον ευχαριστώ. Η σχέση μου με το Λιμενικό Σώμα έχοντας υπάρξει Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας αλλά και λόγω της ιδιότητας μου ως Λιμενολόγος, είναι ιδιαίτερη και έχω μια μεγαλύτερη ευαισθησία. Αλλά δεν είναι μόνο το Λιμενικό, η ευαισθησία μας για τα Σώματα Ασφαλείας και τα στελέχη τους είναι μεγάλη και όπου μας ζητηθεί θα είμαστε αρωγοί. Είτε αυτοί είναι Συνοριοφύλακες, είτε αστυνομικοί». 

Οι εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Αρχή για την προμήθεια των στολών η οποία όπως τόνισαν θα διευκολύνει την εργασία τους, σημειώνοντας πως η τελευταία φορά που είχαν προμηθευτεί ανάλογες στολές ήταν πριν από 15 χρόνια.