Σημαντική Συνάντηση Βέρρου με Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στη Λέσβο: Προοπτικές και Επενδυτικές Ευκαιρίες για τον Πρωτογενή Τομέα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη είχε σήμερα το μεσημέρι στο Μανταμάδο ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος. 

Ο Υφυπουργός βρίσκεται στη Λέσβο το πλαίσιο της Ημερίδας που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με το ΓΕΩΤΕΕ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου με θέμα «Προοπτικές, επενδυτικές δυνατότητες και ευκαιρίες του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027».

Τον Υφυπουργό συνόδευαν στη Δυτική Λέσβο ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου και υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος της κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαϊδής. 

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Υφυπουργό τις προτάσεις του Δήμου ενόψει των νέων προγραμμάτων του Υπουργείου και αναφέρθηκε στις εκτεταμένες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής που έχουν ήδη γίνει στον τομέα της αγροτικής οδοποιίας και που πρέπει να στηριχτεί η συνέχειά τους. «Οι προοπτικές του πρωτογενή τομέα είναι καθοριστικές για το παρόν και το μέλλον ενός κατεξοχήν αγροκτηνοτροφικού δήμου όπως είναι ο δικός μας και η ουσιαστική στήριξη του Υπουργείου, είναι αναγκαία», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος προς τον Υφυπουργό.