Η Συνταγή επιτυχίας: Τα μυστικά της Μαρίνας Ιλίνα


Σύμφωνα με ην οπτική της Γενικής Διευθύντριας CEO Μαρίνας Ιλίνα, η Pin-Up Global αναδιαμορφώνει το τι σημαίνει να κατακτάς τις  διεθνείς αγορές και είναι γνωστή για τις καινοτόμες επιχειρηματικές στρατηγικές και την πρωτοπορία της. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η μια πλευρά του νομίσματος. Η PIN-UP Global είναι δομημένη βάσει της κοινωνικής ευθύνης. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός επιχειρηματικής λαμπρότητας και κοινωνικής συνείδησης είναι και εκείνος που πραγματικά  ξεχωρίζει τον κλάδο.

Η PIN-UP, υπό την ηγεσία της Μαρίνα Ιλίνα PIN-UP Global  έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για την ομάδα της. Αυτοί αφορούν τόσο εμπορικές προσπάθειες, όσο και κοινοτική δέσμευση:

Ο εμπορικός στόχος επικεντρώνεται στην προσφορά ενός περιεκτικού φάσματος λύσεων ψυχαγωγίας και καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ζωής τέτοιων προϊόντων.

Το όραμα της Μαρίνας Ιλίνα για την PIN-UP είναι η προτεραιότητα των διεθνών εταιρικών σχέσεων και των παγκόσμιων αγορών. Ως αποτέλεσμα, η γεωγραφική εμβέλεια του συγκροτήματος PIN-UP διευρύνεται ετησίως.

Η PIN-UP.CARE είναι εδώ για να διασφαλίσει την υλοποίηση ανθρωπιστικών έργων.

Η PIN-UP Global αφιερώνεται στην καινοτομία και την επένδυση σε προηγμένες εξελίξεις. Αυτή η στρατηγική προσπάθεια εκφράζεται μέσω δύο βασικών τομέων: του PIN-UP.TECH και του PIN-UP.TRAFFIC.

«Πιστεύω στην αξιοποίηση των ευκαιριών και τη διαρκή προσπάθεια για αριστεία στον τομέα της τεχνολογίας» — Μαρίνα Ιλίνα, PIN-UP Global.

Διάρθρωση επιτυχίας

Η PIN-UP Global έχει έναν διανεμημένο δίκτυο ειδικών. Αυτό το δίκτυο αποτελεί ένα συντονισμένο σύνολο, με διακριτούς τομείς που αφορούν διαφορετικές λειτουργίες εντός του επιχειρηματικoύ οικοσυστήματος.

Σχεδιαστές. Η PIN-UP. BUSINESS λειτουργεί ως μηχανικός  πυρήνας, εφαρμόζοντας  την επιστημονική προσέγγιση στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Πρόκειται για δημιουργούς ικανούς να ιδρύσουν μια οικοσυστήματος από το μηδέν — εντός ή εκτός του μοντέλου της PIN-UP Global. Σε κάθε διαφορετική χώρα, η PIN-UP. PLAY αντιπροσωπεύει ανεξάρτητες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα της PIN-UP.

Οραματιστές. Οι PIN-UP.INVESTMENTS αναζητούν διαρκώς επαναστατικές ιδέες. Η εστίαση τους είναι αρκετά ιδιαίτερη: περιλαμβάνει  μόνο έργα που έχουν τη δυνατότητα να ωθήσουν την PIN-UP Global στα ύψη. Είναι η ανατροφοδότηση που κινεί το επιχειρηματικό μοντέλο προς τα μπροστά.

Μηχανισμός ενσυναίσθησης. Η PIN-UP.CRM λειτουργεί ως το κέντρο. Προάγει πιο ισχυρές διασυνδέσεις με την κινητήρια δύναμη κάθε επιχείρησης: τους πελάτες.

Κυνηγοί Ταλέντων. Εντός της PIN-UP.TEAM, η Μαρίνα Ιλίνα ( PIN-UP) έχει ιδρύσει μια ισχυρή οικοσυστήματος προσλήψεων, η οποία διασφαλίζει σε κάθε περίπτωση ότι το δίκτυο αναπτύσσεται με εξαιρετικά ταλέντα.

«Πρέπει να είστε ειδικός στον τομέα σας, να γνωρίζετε την κατεύθνση της εταιρείας και ποιοι είναι οι στόχοι της, να αναλύετε αυτούς τους στόχους σε συγκεκριμένες εργασίες επιπέδου C και να είστε υποστηρικτικός ηγέτης για την ομάδα σας» — Μαρίνα Ιλίνα PIN-UP.

Ενεργή κοινωνική παρουσία

Υπό την ηγεσία της Μαρίνα Ιλίνα, η PIN-UP Global ηγείται ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών με τον Οργανισμό PIN-UP να αποτελεί τον βασικό εταίρο της. Το ίδρυμα Μαρίνα Ιλίνα PIN-UP αντιμετωπίζει τις εξελισσόμενες  ανάγκες στην Ουκρανία και υποστηρίζει τα άτομα που πλήττονται από τον πόλεμο, συμβάλοντας εν τέλει στην ανάκαμψη της χώρας. Το ίδρυμα διαθέτει ήδη πάνω από 71,3 εκατομμύρια ουκρανικά γρίβνα που έχουν εκταμιευθεί. Μάλιστα, το τελευταίο του εγχείρημα (LINE-UP), αποσκοπεί στην αποστολή εθελοντών για την παράδοση κρίσιμων εφοδίων σε περιοχές της πρώτης γραμμής.

Ο Δρόμος της  Επιτυχίας

Όλες οι δραστηριότητες της PIN-UP Global διαπνέονται από ένα αίσθημα ευθύνης, κάνοντας την είσοδο, αλλά και την επέκταση σε νέες αγορές ιδιαίτερα ευκόλη. Αυτή η στάση καθιστά την PIN-UP πηγή μεγάλων ευκαιριών. Λόγω των ανθρωπιστικών και εμπορικών προσπαθειών της ένωσης, πολλοί οργανισμοί επιθυμούν να γίνουν μέρος της κοινότητας και του οικοσυστήματος της PIN-UP. Η σταθερή  υποστήριξη των συνεργατών, των πελατών και των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων εξακολουθεί να αναβαθμίζει τη Μαρίνα Ιλίνα και την αποφασιστικότητά της να επιτύχει. Οδηγεί, λοιπόν, την PIN-UP Global στο να επιτύχει τους στόχους της και να θέτει νέα πρότυπα για όλους εκείνους μέσα στο επειχηρηματικό οικοσύστημα.