Η Μιχαέλα Χειλάρη γράφει ιστορία στην ΕΠΟ: Η μικρή πρωταθλήτρια παρούσα στην κλήρωση Γ' Εθνικής

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησε σήμερα η Μιχαέλα Χειλάρη, παίκτρια των **Νέων Ατρομήτου**, καθώς παρευρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για να παρακολουθήσει την κλήρωση του γυναικείου πρωταθλήματος Γ' Εθνικής, αλλά και της Κ17 Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η παρουσία της ήταν από τις σπάνιες στιγμές όπου μια τόσο νεαρή αθλήτρια συμμετέχει σε μια τέτοια διαδικασία, δείχνοντας ότι το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου διαγράφεται λαμπρό. Τιμήθηκε με την ευκαιρία να κληρώσει τους πρώτους τρεις ομίλους της Γ' Εθνικής Κ17, κάτι που της προτάθηκε από τον Παναγιώτη Καρρά, πρόεδρο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η εμπειρία για τη μικρή αθλήτρια ήταν μοναδική, καθώς βρέθηκε στον πυρήνα των εξελίξεων, όχι μόνο παρακολουθώντας από κοντά τη διαδικασία της κλήρωσης, αλλά και θαυμάζοντας τα τρόπαια που κοσμούν τα γραφεία της ΕΠΟ – συμβολίζοντας τις επιτυχίες των εθνικών ομάδων της χώρας μας.
Η Μιχαέλα απέσπασε τα θερμά λόγια όλων των παρευρισκόμενων, συμπεριλαμβανομένης της κ. Ανθής Καραθανάση, η οποία της έδειξε ιδιαίτερη αγάπη και υποστήριξη. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον κ. Παναγιώτη Καρρά, ο οποίος με τις ευχές και την ευγενική του στάση, ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση της νεαρής παίκτριας, δείχνοντας τον δρόμο για το μέλλον του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η Μιχαέλα Χειλάρη, μια ανερχόμενη αθλήτρια, αποτελεί ήδη κομμάτι της επόμενης γενιάς του αθλήματος, φέρνοντας ελπίδα και ενθουσιασμό για το μέλλον των γυναικείων πρωταθλημάτων στη χώρα μας.