Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου στο 8ο Πανελλήνιο Αντάμωμα: Ευχαριστίες και Συγκίνηση για τη Συμμετοχή

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου « Μωριάς», στα πλαίσια του διημέρου εκδηλώσεων του 8ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Πολιτιστικών Συλλόγων Πελοποννησίων το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Πελοποννησίων Λάρισας με μεγάλη χαρά και τιμή έλαβε μέρος σε αυτές τις εκδηλώσεις με το χορευτικό τμήμα. Οι στιγμές και η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτες γιατί είχαμε τη δυνατότητα να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε μέλη άλλων Συλλόγων από την ιδιαίτερη Πατρίδα μας και αυτό μας έκανε να χαρούμε ιδιαίτερα και να συγκινηθούμε. Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου θα ήθελε από καρδιάς να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του και να δώσει πολλά και θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρόσκληση, την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στον χοροδιδάσκαλο κ.Αθανάσιο Μίχα, στους συμμετέχοντες σε αυτή τη διοργάνωση καθώς και στα μέλη του Συλλόγου μας τα οποία έλαβαν μέρος παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Πελοποννησίων Αχαρνών όπου ήταν δίπλα μας από την αρχή αυτού του όμορφου ταξιδιού.

Τέλος, ειδική μνεία για την πραγματοποίηση του ταξιδιού μας αξίζει στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα στον κ. Γενικό Γραμματέα Εμμανουήλ Κουτουλάκη καθώς και στον Διευθυντή κ. Παύλο Μιχαλακέλλη που μας αγκάλιασαν και ήταν δίπλα μας.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε τον Σταύρο Ρεπάνη για την αμέριστη βοήθεια και αγάπη. Πιστεύουμε ακράδαντα πως τέτοιες οργανωμένες δράσεις εστιάζουν στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των πολιτιστικών Συλλόγων ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες, ομάδες και θεσμικούς φορείς και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου « ο Μωριάς» συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και στην ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής ώστε να αναδειχθεί και να παραδοθεί αυτούσια στη νέα γενιά η πολιτιστική κληρονομιά της Πατρίδας μας.

Και εις άλλα με υγεία