Ενοικίαση ή Πώληση Διαμερίσματος 30 τ.μ. - Ιδανική Ευκαιρία σε Προνομιακή Τοποθεσία


Αναζητάτε ένα οικονομικό, επιπλωμένο διαμέρισμα για ενοικίαση ή αγορά; Αυτή η μοναδική ευκαιρία συνδυάζει την άνεση με την ευκολία πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες. Το διαμέρισμα, 30 τ.μ., είναι διαθέσιμο είτε για ενοικίαση με μόνο 230€ το μήνα είτε για αγορά στην τιμή των 34.000€.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, έτοιμο για άμεση εγκατάσταση, και διαθέτει κλιματιστικό (A/C), εξασφαλίζοντας ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο. Το εμβαδόν του, αν και συμπαγές, είναι διαμορφωμένο με έξυπνη διαρρύθμιση, ιδανική για άτομα που αναζητούν πρακτικότητα και λειτουργικότητα στον χώρο τους.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές υποδομές, όπως σχολείο και mini market για τις καθημερινές σας ανάγκες. Επιπλέον, απέχει μόλις 6 λεπτά με τα πόδια από τη στάση ΚΤΕΛ, καθιστώντας τις μετακινήσεις εύκολες και γρήγορες, τόσο προς το κέντρο της πόλης όσο και προς άλλες περιοχές.


Τιμή Ενοικίασης και Πώλησης

Τιμή Ενοικίασης: 230€ το μήνα

Τιμή Πώλησης: 34.000€


Το διαμέρισμα αυτό αποτελεί μια ιδανική επιλογή για φοιτητές, νέους επαγγελματίες ή και ως επενδυτική ευκαιρία. Εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο άνεσης, οικονομική διαχείριση και την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και συγκοινωνίες.

📞 Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας!

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Lesvos Prime Property

Στεφάνου Ραφαήλ

ΙΚΤΙΝΟΥ 2 2ος ΟΡΟΦΟΣ , ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τηλ. Επικοινωνίας : 2251042604, 6940908237

e-mail: lesvosprimeproperty@gmail.com