Νέο Συμβούλιο και Δράσεις για το 2025: Κοινωνική Προσφορά και Νεολαία στο Επίκεντρο


Το ανανεωμένο Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 28ης Σεπτέμβρη 2024, συγκροτήθηκε σε σώμα με:

πρόεδρο την Ιωάννα Σίμου,

αντιπρόεδρο την Ευρυδίκη Ψωμά,

γραμματέα τον Αντώνιο Ρούσσο,

ταμία την Αικατερίνη Σπήλιου,

διαθέτριες τις κυρίες Βίκυ Σουσαμλή και Ασημίνα Πανουσάκη,

τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του συμβουλίου και της εξελεγκτικής τους:

Αρτεμησία Γεωμηλά, Βασίλειο Δάλα, Arjel Gega, Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου, Προκοπία Καλλονιάτη, Λευτέρη Συραντώνη, Σοφία Σταυράκη και Ευστράτιο Τζίνη.

Μετά την σημαντική επιτυχία της 41ης Αιμοδοσίας της 28ης Σεπτέμβρη, (όπου γιορτάστηκαν οι 2.000 μονάδες ανεκτίμητης προσφοράς των Εθελοντών μας), συζητήθηκαν σε πολύ φιλικό και συλλογικό κλίμα οι διοργανώσεις :

τριών Αιμοδοσιών για το 2025, ενημερωτικών συναντήσεων με φορείς της περιοχής,(ξεκινώντας από τον αθλητικό Σύλλογο Αστέρα-Ορφέα),δράσεων ενημέρωσης για πρώτες βοήθειες και εκπαίδευσης στην λειτουργία απινιδωτή σε Κοινότητες της περιοχής, προληπτικών εξετάσεων.

Αποφασίστηκε ακόμα η δημιουργία Επιτροπής Νεολαίας με πρωτοβουλία της κυρίας Γεωμηλά και του κυρίου Gega, καθώς και με την βοήθεια όλων των μελών, ώστε περισσότεροι νέοι και νέες, να συμμετέχουν στις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Το επόμενο διάστημα θα προσκαλέσουμε στις διοργανώσεις αυτές , τα μέλη μας καθώς και τους κατοίκους της Δημοτικής μας Ενότητας. Για εμάς η δραστηριοποίησή μας στο Σύλλογο, δεν είναι μόνο μια κοινωνική ενασχόληση, αλλά και συμμετοχή σε μια ευχάριστη ανθρωπιστική παρέα.