Διοργάνωση Αγώνων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 και Κ16 στη Λέσβο: Τιμή και Προοπτικές για το Αναπτυξιακό Ποδόσφαιρο

Με ιδιαίτερη χαρά, διαβάσαμε την ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου,  κ. Παντελέοντα Βερρή για την ανάληψη διοργάνωσης των αγώνων προεπιλογής  Εθνικών Ομάδων στις κατηγορίες κ14 και κ16, στο νησί της Λέσβου, μετά από  πολλά χρόνια. 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η εμπιστοσύνη της ΕΠΟ να δοθεί η δυνατότητα  διοργάνωσης στην ΕΠΣΛ μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, αλλά σημαντικό  ρόλο θα παίξουν εκτός της ΕΠΣ και άλλοι παράγοντες, εκ των οποίων θα είναι και  ο Σύνδεσμός μας. 

Ευελπιστούμε ότι η ΕΕ της ΕΠΣΛ, θα ενστερνισθεί την αναγκαιότητα  παρουσίας μας και της αμέριστης βοήθειας που μπορεί να δώσει η τοπική κοινότητα  των προπονητών ποδοσφαίρου, όπου και όταν της ζητηθεί, στηρίζοντας ως ένας  εκ των βασικών πυλώνων επιτυχίας της διοργάνωσης. 

Η άρτια διεξαγωγή των εν λόγω αγώνων, θα αποδώσει οφέλη τόσο στο  αναπτυξιακό ποδόσφαιρο του νησιού μας, όσο και στους λοιπούς παράγοντες του  ποδοσφαίρου (Προπονητές, Μικρούς ποδοσφαιριστές, γονείς, χορηγούς κλπ.) και  θα αποτελέσει το εχέγγυο για μελλοντικές αναθέσεις αγώνων και πάλι στο νησί  μας, αλλά και στην γειτονική Λήμνο.