Σοκαριστική Ανατροπή στην Υπόθεση Βιασμού 13χρονης από την Αγιάσο – Όλες οι Κατηγορίες Αναιρέθηκαν!


Μια σημαντική ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του φερόμενου βιασμού του 13χρονου κοριτσιού από την Αγιάσο την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, κατά την κατάθεση της 13χρονης στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Δημοσθένη Χατζηγιάννη, η διαδικασία της κατάθεσης διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες, ξεκινώντας στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρώνοντας στις 16:30.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, το παιδί προέβη σε αναίρεση των κατηγοριών που είχε αρχικά απευθύνει κατά δύο ανδρών, τους οποίους είχε κατηγορήσει για τον βιασμό της. Ο κ. Χατζηγιάννης δήλωσε πως η νέα αυτή εξέλιξη προσδίδει νέα διάσταση στην υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον σε εθνικό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική καταγγελία έγινε στις αρχές Οκτωβρίου, όταν η 13χρονη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, ενημέρωσε τους γονείς της για το περιστατικό. Με την αναίρεση των κατηγοριών, η υπόθεση φαίνεται να παίρνει νέα τροπή, προκαλώντας αναταραχή και αμφιβολίες σχετικά με την αρχική μαρτυρία και την εξέλιξή της.