Στο Γαλλικό Marie Claire το Mythical coast και η Λέσβος.....



Το διεθνούς φήμης περιοδικό Marie Claire φιλοξένησε στο τεύχος Σεπτεμβρίου αφιέρωμα στο Mythical coast, το 5* ξενοδοχείο στην κρατηγο Μυτιλήνης αλλά και στην Λέσβο γενικότερα....

Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα, η Λέσβος χάρις σε προσπάθειες πολλών παραγόντων βγαίνει προς τα έξω, κι αυτό αποτυπώνεται σε πολλές θετικές παραμέτρους.

Πέραν των προσπαθειών των Δήμων και της Περιφέρειας, προσπάθειες γίνονται και απο ιδιωτικές πρωτοβουλίες, όπως αυτή του κ.Κούσκου ο οποίος με τις επενδύσεις του στο 5άστερο Mythical Coast και τα ιαματικά "Ιπποκράτης" συμβάλλει κι εκείνος με τον δικό του τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού.

Ένα εκ των κορυφαίων εκδοτών πανευρωπαικά, το Marie Claire στη Γαλλία, φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στο 5άστερο ξενοδοχείο "Mythical Coast".

Φιλοξενεί σημαντικές αναφορές σχετικά με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, τη θέα του, την αρχιτεκτονική του και στη συνέχεια κάνει εκτενή αναφορά στη Μυτιλήνη και τη Λέσβο γενικότερα.

Αναφέρεται στον Θεόφιλο, το μουσείο Τεριάντ, τη Σαπφώ, τους ποιητές, στις παραλίες, στην αρχιτεκτονική και σε άλλα πολλά, που καθιστούν το νησί μας έναν απο τους καλύτερους προορισμούς.

Το Marie Claire αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων οίκων σε επισκεψιμότητα χρηστών στην Γαλλία οπότε η διαφήμιση για το νησί μας μέσα απο το άρθρο αυτό, είναι αρκετά σημαντική και μεγάλη!