Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με εκπροσώπους του Συλλόγων Γούσου- Κουνγκ Φου Λέσβου


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων Γούσου – Κουνγκ – Φου προκειμένου να συζητήσουν το αίτημα που κατέθεσαν για την συνδιοργάνωση του 2ου Παλλεσβιακού Πρωταθλήματος  Κουνγκ – Φου.

 

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων οι οποίοι συνοδεύονταν από την δημοσιογράφο Ντόρα Πολίτη, έχουν προγραμματίσει την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος για τις 5 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, σε μια προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος.

 

Αμέσως μετά την συνάντηση οι εκπρόσωποι έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι εκπρόσωποι των σωματείων Ακαδημία Κούνγκ Φου Βορείου Αιγαίου,  Παλλεσβιακός Αθλητικός Σύλλογος Κούνγκ Φού, Α.Σ Μαχητικών Τεχνών Λέσβου « Χρυσός Δράκος» και  ΑΣ Αετός Λέσβου,  επισκεφτήκαμε τον Περιφερειάρχη γνωρίζοντας την αγάπη του για τον αθλητισμό και την στήριξη που παρέχει στα αθλητικά σωματεία και στις μεγάλες διοργανώσεις.   Αιτηθήκαμε την στήριξη μέσω συνδιοργάνωσης με την Περιφέρεια του 2ου Παλλεσβιακού Πρωταθλήματος Κούνγκ – Φου που σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε στην Μυτιλήνη αρχές Οκτωβρίου. Η στήριξη της Περιφέρειας είναι πολύτιμη και θα μας εξασφαλίσει τα αναγκαία μέσα για την διεξαγωγή των αγώνων».