Αλλαγή φωτιστικών στα Πηγαδάκια


Υπογράφηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΕΛergo O.E.» η σύμβαση για το έργο αντικατάστασης φωτιστικών της παραλίας του οικισμού Πηγαδάκια, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Ευεργέτουλα Αντώνη Δάλα, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Τρίτους Θοδωρή Πολυχρόνη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναθέσεων και Διαγωνισμών Κατερίνας Αραμπατζή.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 70.097,65 ευρώ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης και αφορά σε εργασίες αντικατάστασης όλων των φωτιστικών σωμάτων και των ιστών, που είναι ήδη εγκατεστημένα στην παραλία του οικισμού αλλά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και είναι μη λειτουργικά, με νέα αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά, με προβλεπόμενο χρόνο ολοκλήρωσης τους τέσσερις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Επίσης, την ίδια μέρα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Μ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Χ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε.» υπέγραψαν τη σύμβαση για το έργο συντήρησης και επισκευής κοιμητηρίων της Δ.Ε. Μυτιλήνης. Ειδικότερα, το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, αφορά σε εργασίες ανακατασκευής τμημάτων των τοίχων περίφραξης στα κοιμητήρια Λουτρών, Αγίας Μαρίνας και Παμφίλων.