Το μήνυμα Τ. Βερρου για τη νέα σχολική χρονιά


«Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μεταφέρουμε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας αλλά και τους γονείς τις καλύτερες ευχές μας για μία καλή και παραγωγική χρονιά.

Κάθε κουδούνι που χτυπάει ειδικά στα σχολεία των χωριών μας, έχει ιδιαίτερη αξία για όλους εμάς στη Δυτική Λέσβο και το Δήμο μας και θεωρώ ότι στα πέντε χρόνια τώρα που βρισκόμαστε στη δημοτική αρχή, συμβάλαμε και συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στο να αναβαθμίσουμε τις υποδομές των σχολείων μας και να μετατρέψουμε μάλιστα κάποια σχολικά συγκροτήματα σε πρότυπα για το νησί. 

Τελευταία παραδείγματα, μετά από πολλές άλλες παρεμβάσεις που κάναμε και άλλες που είναι σε εξέλιξη, είναι οι παρεμβάσεις μας στα σχολεία της Άντισσας, των Παρακοίλων και της Άγρας. 

Σήμερα στο πρώτο κουδούνι της νέας χρονιάς, θα βρισκόμαστε στην Πέτρα για να εγκαινιάσουμε παράλληλα ένα ακόμη σχολείο μας, το Νηπιαγωγείο του χωριού και εντός των επόμενων ημερών και εκείνο της Αρίσβης.

Με τις σκέψεις αυτές, τη δέσμευσή μας πως θα παραμείνουμε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με επιπλέον έργα και την προτροπή σε μικρούς και μεγάλους να σεβαστούμε τους νέους χώρους που μας φιλοξενούν, σας εύχομαι από καρδιάς ένα ακόμη δημιουργικό ταξίδι στη γνώση»!

Ταξιάρχης Βέρρος