Νέος συνεργάτης του “ΑΡΜΟΥ” ο Δήμος Θάσου


Ο εκ των πιο παραγωγικών -δια στόματος της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών σε πρόσφατο Επιστημονικό Συνέδριο για την αυτοδιοίκηση- Αναπτυξιακών Οργανισμών των ΟΤΑ στην Ελλάδα, ο «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου» των Δήμων Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου -εκτελώντας από τον Απρίλιο του 2021 που ιδρύθηκε, έργα εκατομμυρίων ευρώ- συνεχίζει να διευρύνει τη δράση του.

Νέος συνεργάτης του είναι πλέον ο Δήμος Θάσου που υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με τον «ΑΡΜΟ» για την υποστήριξη σε δράσεις και ενέργειες που αφορούν στη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Πληροφορικής και Διαφάνειας.

«Η πολιτική απόφαση των Δήμων μας, της Δυτικής Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου να ενεργοποιήσουμε από το 2021 πραγματικά τις δυνατότητες των νεοσύστατων Αναπτυξιακών Οργανισμών, αποδίδει και συνεχίζει να επιβραβεύεται με την υποστήριξη και νέων Δήμων, όπως εκείνον της Θάσου. Οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί ιδρύθηκαν ακριβώς για να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στους νησιωτικούς δήμους και αυτό γίνεται σαφές και από το ότι εξαιρέθηκαν από την πρόσφατη κατάργηση όλων των άλλων των νομικών προσώπων των Δήμων. Εμείς, με την εμπιστοσύνη των Δημάρχων των κ.κ. Βέρρου, Γεώργα και Σινάνη, προσπαθούμε καθημερινά να συμβάλλουμε στο έργων των νησιωτικών δήμων μας και παρά τις δυσκολίες, το αποτύπωμά μας στο έργο των δημοτών του Βορείου Αιγαίου, είναι ήδη ισχυρό», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του «ΑΡΜΟΥ» Ταξιαρχούλα Πνακά.