Ολοκλήρωση εργασιών στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μυτιλήνης και στον Παιδικό Σταθμό Μόριας από τον Δήμο Μυτιλήνης

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προσαρμογής στις προδιαγραφές του ΠΔ 99/2017 στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μυτιλήνης και στον Παιδικό Σταθμό Μόριας, οι οποίοι προετοιμάζονται ώστε να υποδεχθούν ξανά παιδιά.

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας αυτής συζήτησαν με το προσωπικό ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, που επισκέφτηκε τους δύο Σταθμούς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νίκο Σπανό και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ανδρέα Παπαχριστοφόρου.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά «Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προσαρμογής στις προδιαγραφές του ΠΔ 99/2017 στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Μυτιλήνης και στον Παιδικό Σταθμό Μόριας, οι οποίοι παραδίδονται πιο σύγχρονοι πλέον στα παιδιά που θα ‘γεμίσουν’ ξανά με τις φωνές και τα παιχνίδια τους! Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός του συνόλου των παιδικών σταθμών του στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, αλλά και η προσαρμογή των υπαρχόντων και μεσοπρόθεσμα η δημιουργία νέων, έτσι ώστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εξυπηρετούνται οι νέοι γονείς, που κατοικούν στην πόλη και τα χωριά μας».