Στο 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου οι ετήσιες κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης


Στο 3ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν οι ετήσιες κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, προκειμένου να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις που προέκυψαν για το σχολικό έτος 2024-2025.

 

Συγκεκριμένα οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. στο χώρο του Μουσικού Σχολείου, κτήριο ΟΑΕΔ στην  Παναγιούδα.

 

Οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης.

 

Οι θέσεις που προκηρύσσονται για  κάθε τάξη Γυμνασίου και Λυκείου είναι οι εξής:    

Β’ Γυμνασίου: 2 θέσεις, Γ΄ Γυμνασίου:  2 θέσεις, Α΄ Λυκείου: 1 θέση, Β΄ Λυκείου: 2 θέσεις και Γ΄ Λυκείου 2 θέσεις.

 

Τα μαθήματα που θα εξεταστούν στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:

 

α. Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

β. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική - Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

γ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική-Θεωρία και Πράξη, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο - Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

δ. Για τη Γ΄τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική-Θεωρία και Πράξη, Μορφολογία, Υποχρεωτικό Ατομικό όργανο-Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξεταστέα ύλη μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22510-25797 και στο 6936532193 κ. Φωτοπούλου Γεωργία.

                                                                                   

Μυτιλήνη 4/9/2024

 

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

 

Ανδρεαδέλλης Σταύρος