Ανοίγει μετά από χρόνια ο κήπος της Παναγίας στην Αγιάσο (PICS, VID)



Έτοιμος να ανοίξει τις πύλες του μετά από πολλά χρόνια που είχε εγκαταληφθεί είναι ξανά Ο “Κήπος της Παναγίας”, στην Αγιάσο.

Ο κήπος της Παναγίας είναι μια καταπράσινη και ολόδροση περιοχή με το ιστορικό εξοχικό της κέντρο. Εδώ ο επισκέπτης θα βρει ένα θεόρατο αιωνόβιο πλάτανο, στη σκιά του οποίου μπορεί να ξαποστάσει απολαμβάνοντας μια όμορφη θέα του χωριού από κάτω προς τα πάνω.



Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότερες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα είναι προσβάσιμος στους εκατοντάδες επισκέπτες του γραφικού χωριού ενώ μετά την εορτή της Παναγίας είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια. Σύντομα θα ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία.

Συγκεκριμένα ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Κούσκος έχει συνάψει μνηνόνιο συνεργασίας με τη Μητρόπολη για την αξιοποίηση του γνωστού ακινήτου με ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.



Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Κούσκος και υπεύθυνος της εταιρείας T.K.C. Α.Ε,  να θυμίσουμε ότι ήδη δραστηριοποιείται ενεργά στο νησί μας με τη λειτουργία  του ξενοδοχείου «Mythical coast» και των ιαματικών πηγών Πολιχνίτου.


Στο χώρο του Κήπου της Παναγίας θα αναπτυχθούν σταδιακά 

χώρος καλλιέργειας βοτάνων

- χώρος επεξεργασίας και τυποποίησης των βοτάνων που θα παράγονται,


-χώρος πώλησης και επίδειξης των προϊόντων,


-χώρος μικρών συνεδρίων για φιλοξενούμενους και επισκέπτες


 χώρος πολλαπλών χρήσεων αναψυχής,


-χώρος εκδηλώσεων για τους επισκέπτες,


-χώρος καφέ και εστιατορίου,


-χώρος μικρού θερινού σινεμά


- Στο χώρο του Κήπου των Ηρώων θα αναπτυχθούν χώρος παραγωγής βοτάνων και τοπικών προϊόντων καθώς επίδειξης και πώλησης τους.

Με πληροφορίες stonisi.gr