Με λαμπρότητα η εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στο Κάτω Τρίτος Λέσβου



Με τη δέουσα λαμπρότητα και Ιεροπρέπεια ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου «ο Μωριάς», γιόρτασε την εορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Κάτω Τρίτος Λέσβου. 

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα το απόγευμα με τον πανηγυρικό εσπερινό και την αρτοκλασία και κορυφώθηκαν την Τρίτη το πρωί με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την ευλόγηση των σταφυλιών, ένα έθιμο που κρατάει πολλά χρόνια.

Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους τις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης για της αμέριστη στήριξη της γιορτή μας, τους ιερείς της Μητροπόλεως Μυτιλήνης που λάμπρυναν με την παρουσία τους τις θρησκευτικές μας εκδηλώσεις και τη χορωδία του κυρίου Αμπατζή. 

Θερμές ευχαριστίες στον αντιπεριφερειάρχη κ.Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο,

στην περιφερειακή σύμβουλο Βάσω Χοχλάκα,

Τον Πρόεδρο της κοινότητας Κάτω Τρίτος, την πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Τρίτος-Μυχού,την πρόεδρο του Συλλόγου καρκινοπαθών Λέσβου καθώς και εκπροσώπους από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού,τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Λέσβου, τον Σύλλογο Μακεδόνων και την Ένωση Ποντίων.

Σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο ευχόμαστε ο Μεταμορφωθείς Χριστός να χαρίζει σε όλους υγεία, χαρά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και οτι επιθυμεί ο καθένας. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.