Εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ΝΟΜ στον Μακρύ Γυαλό για την Μηλενα Κοντού ζητά ο Πανάγος Κουφελος


Ανακοίνωση από την δημοτική παράταξη του δήμου Μυτιλήνης Νέα Δράση Νέος Δήμος

 

Μας κατακλύζουν απεριγραπτα συναισθήματα συγκίνησης μετά την νέα μεγάλη επιτυχία του «δικού» μας κοριτσιού, της Μηλένας Κοντού.

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 του Καναδά μαζί με την συναθλήτρια της Ευαγγελία Αναστασιάδου, είναι μια ακόμη στιγμή υπερηφάνειας που μας χάρισε η Ολυμπιονίκης από την Μυτιλήνη.

Χρέος  όλων μας πλέον είναι, (έχοντας ήδη καθυστερήσει), πέραν των τυπικών υποδοχών, μαζί με το «γκρέμισμα των τειχών» και τις ονοματοδοσίες, να στηρίξουμε έμπρακτα την Μηλένα που έφτασε μέχρι εδώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ως Δημοτική παράταξη προτείνουμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο την προμήθεια εξοπλισμού, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Μηλένας και των υπολοίπων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης αλλά και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στον Μακρύ Γυαλό, ως ελάχιστη αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών της ίδιας και του συλλόγου της. Παράλληλα ο  ιστορικός χώρος που φιλοξενεί τις εγκαταστάσεις να πάρει το όνομα της Μηλένας Κοντού.

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτούμε την Μηλένα και την συναθλήτρια της  Ζωή για να τις ευχαριστήσουμε στα λόγια. Αμέσως μετά οφείλουμε να κάνουμε τα λόγια πράξη.