Μεχρι και 50% έκπτωση απο την Attica Group στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Η Attica Group, πιστή στη δέσμευσή της να υποστηρίζει την ελληνική νεολαία, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024. Αυτές οι εκπτώσεις, που ισχύουν από τις 26 Ιουλίου 2024 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2024, αφορούν τις πρώτες σου μετακινήσεις για την εγγραφή και την εύρεση κατοικίας, διευκολύνοντάς σε στη νέα σου αρχή. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και να εξασφαλίσεις την έκπτωσή σου.

Λεπτομέρειες Εκπτώσεων της Attica Group για τους Επιτυχόντες Πανελλαδικών 2024

Η Attica Group, με στόχο να στηρίξει την ελληνική νεολαία, παρέχει σημαντικές εκπτώσεις στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024. Οι εκπτώσεις ισχύουν από τις 26 Ιουλίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2024 και καλύπτουν τις πρώτες σου μετακινήσεις για την εγγραφή και την εύρεση κατοικίας, κάνοντας πιο εύκολη τη νέα σου αρχή.


Εκπτώσεις Attica Group

  • Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών, εκτός από τις Καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσυκλέτες, στις γραμμές Πειραιάς-Ηράκλειο και Πειραιάς-Χανιά.

Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των επιτυχόντων, υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύουν τον φοιτητή κατά τη μετακίνηση. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του κατά την μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024» ή φωτοτυπίας αυτού, καθώς και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2024, όπως αυτά φαίνονται από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (results.it.minedu.gov.gr).

Παρατηρήσεις

  • Η έκπτωση ισχύει από 26/07/2024 έως και 31/10/2024.
  • Η έκπτωση δεν ισχύει για Καμπίνες LUX.
  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024» και των αποτελεσμάτων επιτυχούς εισαγωγής 2024, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
  • Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής)