Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης 2024


Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης στο «Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Μυτιλήνης 2024»

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμμετοχή του στο πρώτο «Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Μυτιλήνης 2024». Το φεστιβάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, έχει διεθνή προσανατολισμό και φιλοξενεί καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας αλλά παράλληλα και μαθητικά μουσικά σύνολαδίνοντας  την δυνατότητα σε νέους μουσικούς να παρουσιάσουν το έργο τους και να έρθουν σε επαφή με το κοινό.

Η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου 2024, στις 21:00, στο χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Μυτιλήνης στο Κάτω Κάστρο. Οι μαθητές μας, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα Μπαρόκ, Τζαζ, Έθνικ, Σύγχρονης και Λαϊκής μουσικής, καθώς και παραδοσιακά κομμάτια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής κληρονομιάς.

Η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές μας να δείξουν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στη μουσική, καθώς και να ανταλλάξουν εμπειρίες με άλλους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτελούν οι μαθητές μας και οι εκπαιδευτικοί τους και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους.

Καλούμε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της Μυτιλήνης να παρευρεθούν στη συναυλία και να στηρίξουν τους νέους μουσικούς μας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

Ανδρεαδέλλης Σταύρος