Τζιν παντού και πάντα!


Τα τζιν παντελόνια γυναικεία και ανδρικά έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην καθημερινότητά μας και, πλέον, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυχρησιμοποιούμενα είδη ρούχων. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα ρούχο που συνδυάζει στυλ, άνεση και πρακτικότητα, κάνοντάς το απαραίτητο στη γκαρνταρόμπα μας. Γι’ αυτό και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της μόδας και του στιλ, σε παγκόσμιο επίπεδο! Η GAP, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, διαθέτει χρόνια τώρα μια μεγάλη ποικιλία όχι μόνο σε γυναικεία, αλλά και ανδρικά τζιν, που κολακεύουν κάθε σωματότυπο! 

Τζιν παντελόνια γυναικεία, που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου, χαρίζοντάς σου άνεση και κομψότητα κάθε στιγμή της ημέρας. Εκεί δεν πάει το μυαλό σου όταν σκέφτεσαι τη λέξη «τζιν»; Η GAP το γνωρίζει και γι’ αυτό έχει εντάξει στη συλλογή της jeans για κάθε σωματότυπο και στυλ! Skinny, flare, ψηλόμεσα, καμπάνα, wide leg, boot cut ή straight, με σκισίματα ή χωρίς, σε περιμένουν για να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Βρες το δικό σου, ελαστικό και άνετο σε λευκό, μαύρο, μπλε ή σε άλλο χρώμα, με washwell για εξοικονόμηση νερού ή χωρίς και απόκτησέ το με 20€ δώρο για κάθε 80€ αγορών! 

 

Ανδρικά τζιν για άνδρες που προσέχουν το στυλ τους! 

 

Τα ανδρικά τζιν της GAP φοριούνται άνετα κάθε μέρα, όλη μέρα! Κλασικά μπλε, μαύρα, λευκά ή μοντέρνα ξεβαμμένα αποτελούν μέρος της μεγάλης συλλογής της και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Αναζήτησε τις προσφορές, ανακάλυψε τα skinny, slim fit jeans, σε κανονική, στενή ή σε άλλη γραμμή και απόκτησε το δικό σου με ένα click! Επισκέψου το gap.com.gr, κάνε την αγορά σου online και γέμισε την καθημερινότητά σου με άνεση και στυλ!