Στεφάνου Γεώργιος: "Μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε την Μυχου του δήμου Μυτιλήνης" - Υπ. σύμβουλος Μυχους - "Νέα δράση νέος δήμος"



Μήνυμα του Στεφάνου Γεώργιου υποψηφίου στην τοπική Κοινότητα Μυχους τού δήμου Μυτιλήνης με την παράταξη Νέα δράση νέος δήμος και επικεφαλής τον Πανάγο Κουφελο.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΕΦΆΝΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Μυχους του Δήμου Μυτιλήνης


Αγαπητέ φίλε και συγχωριανέ,


Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου καλούμαστε να ψηφίσουμε τους νέους εκπροσώπους των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Σίγουρα – και το αναγνωρίζω – ότι έχετε κουραστεί από την πληθώρα υποψηφίων που ενοχλούν συνέχεια με καταιγισμό μηνυμάτων, φυλλαδίων, τηλεφωνημάτων. Θέλω να απευθυνθώ δημόσια σε όλους σας ξεχωριστά, μέσα από αυτήν την ανοιχτή επιστολή.


Πρόθεση μου, να αναδείξω κάποιες βασικές αρχές, πάνω στις οποίες ονειρεύομαι να χτίσουμε το μέλλον της Μυχους.


Θεμελιώδης αρχή, η δόμηση μιας τοπικής κοινότητας απαλλαγμένης από παθογένειες του παρελθόντος. Με την οπτική της νέας γενιάς στελεχών, που έρχεται στο προσκήνιο.


Έρχεται στο προσκήνιο, να αναδείξει εξειδικευμένο προγραμματικό λόγο. 


Έρχεται στο προσκήνιο, να αναλάβει τις ευθύνες και όχι να καταστροφολογήσει για τους προηγούμενους.


Έρχεται στο προσκήνιο μια ισχυρή ομάδα για να αποδείξει ότι μπορεί να γράψει ιστορία.


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;


Κατεβαίνω υποψήφιος, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να αποτελέσω καθοριστικό κομμάτι της μεγάλης προσπάθειας ανασύστασης της Μυχους.


Κατεβαίνω υποψήφιος, γιατί θέλω να είμαι συνεπής με την γενιά μου, με τις επόμενες γενιές και την ευθύνη της επαναδιατύπωσης της αναπτυξιακής διαδρομής μας.


Κατεβαίνω υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι δεν φταίνε για όλα οι άλλοι και οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας.


ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ…


Οι δυνατότητες μας είναι πολλές , διότι ζούμε σε ένα τόπο με τεράστιες προοπτικές και ευκαιρίες. Ωστόσο, για να εκμεταλλευτούμε τις αρετές αυτού του τόπου χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό , σκληρή δουλειά , θέληση και σύνεση.


Δεν θέλω να κλέψω τις εντυπώσεις υποσχόμενος αόριστα πλάνα και μεγαλόπνοα σχέδια.


Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πλέον σημαντικές για εμάς , διότι αν υπάρξει μια θητεία αδράνειας και ανικανότητας οι συνέπειες θα είναι τραγικές και συνάμα οδυνηρές. Για αυτό αγαπητοί μου φίλοι σας καλώ να αναθεωρήσετε τα κριτήρια σας και να ψηφίσετε αφήνοντας στην άκρη προτιμήσεις και κομματικές αγκυλώσεις. Να ψηφίσετε με γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας !


Σκέψου πριν ψηφίσεις με όρους αξίας χρήσης προϊόντος. Πώς θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο αυτός που θα ψηφίσεις; Πώς θα συμβάλλει στη βελτίωση του περιβάλλοντος που ζεις;


Δεν είναι η στιγμή για να σκεφτείς φιλίες και κουμπαριές. Εδώ δεν ψηφίζουμε για τον καλύτερο στην παρέα, αλλά για τον καλύτερο στη διοίκηση. Και η διοίκηση είναι δύσκολο πράγμα γιατί απαιτεί ικανότητες και γνώσεις.


Επομένως, πολλοί μπορεί να είναι καλοί στην παρέα, αρκετοί από αυτούς που κατεβαίνουν στις εκλογές να ανήκουν στο οικογενειακό ή κοινωνικό μας περιβάλλον, αλλά δεν κάνουν όλοι για να μας εκπροσωπήσουν με όρους ικανοτήτων και προσόντων.


Γι’ αυτό σκέψου πριν ψηφίσεις. Οι εκλογές δεν είναι καφές ή βόλτα. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή που ορίζει το δικό μας μέλλον και το μέλλον των επόμενων. Γι’ αυτό μην τις παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Για να κάνουμε τα όνειρα μας πράξη, ζητώ την στήριξη σας και την ψήφο σας για τη θέση του Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Μυχους.


Με την επιλογή σας μπορώ να διεκδικήσω την προεδρία και από τη Δευτέρα να βάλουμε τα δυνατά μας να αναγεννήσουμε τη Μυχου