Βλεφαροπλαστική και δείτε την εικόνα του προσώπου σας… αλλιώς!

Κοιτάζεστε στον καθρέπτη και θα θέλατε να βλέπετε την εικόνα του προσώπου σας διαφορετική; Με λιγότερες σακούλες και μαύρους κύκλους και σαφώς πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα; Εάν, ναι, ποτέ δεν είναι αργά να ανακτήσετε τη ζωντάνια και τη νεανικότητά σας. Χάρη στη Βλεφαροπλαστική, μπορείτε να κοιτάζεστε στον καθρέπτη γεμάτη αυτοπεποίθηση! Κι αν έχετε ενδοιασμούς, μία επίσκεψη στον έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Νικόλαο Καρμίρη, αρκεί για να σας απομακρύνει κάθε αμφιβολία και δεύτερη σκέψη! 

Πώς πραγματοποιείται η βλεφαροπλαστική; 

Η βλεφαροπλαστική, είναι η επέμβαση που μπορεί να δώσει λύση και να αναζωογονήσει την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα άνω, είτε στα κάτω βλέφαρα είτε και στα δύο ταυτόχρονα. Στην πρώτη περίπτωση απαιτείται τοπική αναισθησία, ενώ στη δεύτερη τοπική αναισθησία ή μέθη. Επίσης, οι τεχνικές της περιλαμβάνουν την κλασική, τη βλεφαροπλαστική με laser και εκείνη με εξάχνωση. 

 

Τι θα κερδίσετε; 

Από τη βλεφαροπλαστική μόνο να κερδίσετε έχετε, αφού πρόκειται για επέμβαση με πολλαπλά οφέλη, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και σε επίπεδο λειτουργικότητας και ψυχολογίας. Με τη βλεφαροπλαστική θα βελτιώσετε την όρασή σας, θα αποκτήσετε νεανική εμφάνιση εξαλείφοντας τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές στις εξωτερικές γωνίες και στα κάτω βλέφαρα και παράλληλα θα σας δοθεί  δυνατότητα να απολαύσετε με ασφάλεια ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα