Στεφάνου Κωνσταντίνος - Υπ. Δημοτικός σύμβουλος "Νέα δράση νέος δήμος": Απολογισμός προεκλογικής περιόδου… και τώρα η τελική ευθεία!



O Στεφάνου Κωνσταντίνος ( οικονομολόγος- καθηγητής), Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Νεα δράση νέος δήμος" του Πανάγου Κουφελου, σε σημείωμα του επισημαίνει πως «Η επόμενη ημέρα των εκλογών θα μας βρει πάλι μαζί».


Ειδικότερα, αναφέρει:


Λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου, λίγο πριν συναντηθούμε στις κάλπες της Κυριακής, είναι πολλά αυτά που είπαμε, αυτά που δεν προλάβαμε να πούμε, αυτά που ίσως δεν μπορέσαμε με όλους να πούμε. Είμαι τυχερός γιατί γνωριστήκαμε καλύτερα, γιατί σας άκουσα και με ακούσατε, γιατί κοιταχτήκαμε στα μάτια, γιατί δώσαμε τα χέρια – οι καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται και επανέρχονται σαν συνεκτική της κοινωνίας μνήμη. Συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε. Συζητήσαμε ελεύθερα και ωφέλιμα. Είμαι τυχερός γιατί είδα την πόλη ζωντανή να διψάει για αλλαγή και τους ανθρώπους όμορφους.


Λίγο πριν λοιπόν συναντηθούμε στις κάλπες έχω να πω ένα <<ευχαριστώ>>. Ένα βαθύ, απλό, μεγάλο <<ευχαριστώ>> . Η επόμενη ημέρα θα μας βρει πάλι μαζί, στην πόλη που αγαπάμε, στην πόλη για την οποία με όρεξη και πείσμα θα δουλέψουμε να την κάνουμε καλύτερη. Η νέα Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Πανάγο Κουφελο θα εγγυηθεί την ανοδική πορεία του δήμου Μυτιλήνης στο μέλλον. Στο μέλλον που μας αξίζει.

Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών, αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους και ζητώ να ψηφίσουν τα άξια στελέχη του συνδυασμού " Νέα δράση νέος δήμος" με μπροσταρη τον υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης Πανάγο Κουφελο για να φέρουμε ένα καλύτερο αύριο για να γίνει η Μυτιλήνη, δήμος των Δημοτών. Μαζί μπορούμε και πρέπει να το πετύχουμε. 


Σας περιμένω όλες και όλους το βράδυ 19:30 στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στην κεντρική μας εκδήλωση.


 Για τον δήμο Μυτιλήνης

Ευχαριστώ!”