Το νικηφόρο πέρασμα του Πανάγου Κουφελου και από το Πλωμάρι (Pics)



Η πορεία νίκης του συνδυασμού "Νέα δράση νέος δήμος" επιβεβαιώθηκε και στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης, Πανάγου Κουφελου, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, στο Πλωμάρι.

Οι πολίτες της Πλωμαρίου αλλά και της Τρυγωνας με ενθουσιασμό αλλά και με την πολυπληθή συμμετοχή και δυναμική παρουσία τους υποδέχτηκαν τον Πανάγο Κουφελο διατρανώνοντας την αποδοχή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα της αποφασιστικότητας για νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

"Θα σεβαστούμε τα χρήματα των δημοτών όπως σεβόμαστε τους προσωπικούς μας κόπους. Γιατί η διοίκηση του Δήμου θέλει πρόγραμμα, στοχοθεσία και μετρήσιμα αποτελέσματα, στοιχεία που διέπουν τις δημοσιονομικές αρχές μας. Χρηστή οικονομική διαχείριση, υπευθυνότητα και λογοδοσία, διαφάνεια, ειλικρίνεια», επισήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πανάγος Κουφελος, στο ιστορικό καφενείο Αθανασιαδειον με την παρουσία πλήθους κατοίκων του Πλωμαρίου αλλά και υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.