Debate των υποψήφιων δημάρχων Μυτιλήνης ζητά ο Πανάγος Κουφελος



Η παράταξη "Νέα δράση Νέος δήμος" είναι ανοιχτή στην προοπτική διεξαγωγής τηλεμαχίας (debate) μεταξύ όλων των υποψήφιων δημάρχων Μυτιλήνης, με όρους οι οποίοι θα συναποφασιστούν από κοινή επιτροπή των υποψήφιων παρατάξεων δήλωσε στο LesvosPost ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγος Κουφελος.

Μάλιστα, ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης, απεύθυνε -μέσω δήλωσης του κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου-, ανοιχτή πρόσκληση προς τους συνυποψηφίους του για τη διεξαγωγή του debate.

“Θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε, μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο θα συναποφασίσουμε, τα προγράμματα μας, να καταθέσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, το σχέδιο μας για τη Μυτιλήνη της επόμενης ημέρας“, σημείωσε στη ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφελος.


Μέχρι στιγμής πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με δηλώσεις στελεχών κανένας από τους υποψηφίους και κυρίως ο Παναγιώτης Χριστόφας δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Πανάγου Κουφελου.

Ακόμα έχουμε πολλές μέρες μέχρι τις εκλογές όποτε θα περιμένουμε μήπως και αλλάξει κάτι..

Πρέπει πλέον όλοι να βάλουμε πλάτη ώστε να πάει μπροστά ο δήμος Μυτιλήνης.

Με το δημόσιο διάλογο αλλά και την δημόσια παρουσίαση των προγραμμάτων και όχι με παλαιοκομματικές τεχνικές ο δήμος Μυτιλήνης θα πάει ψηλά....