Στεφάνου Γεώργιος: "Γιατί είμαι υποψήφιος με τον Πανάγο Κουφελο" - Υπ. σύμβουλος Μυχους


Ο δημοσιογράφος και διευθυντής της LesvosPost Media group Στεφάνου Γεώργιος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος σύμβουλος


Οι λόγοι για τους οποίους είμαι υποψήφιος σύμβουλος Μυχους με την παράταξη «Νέα δράση, Νέος δήμος» του Παναγου Κουφελου. 


  1. Συμμετοχή. Δεν θέλω να κάνω αφ’ υψηλού κριτική από τον καναπέ αλλά να συμμετέχω σε ό,τι συμβαίνει στον δήμο, να έχω μέρος της ευθύνης. 

 

  1. Προσφορά. Επιθυμώ να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου με σκοπό να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του δήμου προς στους δημότες του. 

 

  1. Αλληλεγγύη. Μέσα από τη συμμετοχή μου σκοπεύω να βοηθήσω, σε κοινωνικό επίπεδο, με τις όποιες δυνάμεις μου, στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης υπέρ των αδυνάτων και όσων χρειάζονται τη βοήθειά μας. 

 

  1. Συνεργασία. Θέλω να συνεργαστώ μαζί με τις υπόλοιπες και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς συνυποψήφιους μου, για τους οποίους είμαι ήδη περήφανος για να καταφέρουμε το καλύτερο τον δήμο Μυτιληνης. 

 

  1. Ανάγκη. Είναι αναγκαίο η περιοχή μας να κερδίσει τα στοιχήματα της ανάπτυξης, της προόδου και να ξαναβρεί τόσο το σύγχρονο όσο και το ανθρώπινο πρόσωπό της. 

 

  1. Επικοινωνία. Γιατί οι εκλογές, η τοπική αυτοδιοίκηση, είναι μία ευκαιρία για επικοινωνία με τον κόσμο, με τους πολίτες, μία δυνατότητα κοινωνικής «ζύμωσης» 

 

  1. Το ήθος του Παναγου Κουφελου. Διότι μετά από σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση, έχει μια πανθομολογούμενη αψεγάδιαστη πορεία. 

 

  1. Η πίστη για την εφαρμογή του προγράμματός μας την επόμενη πενταετία. Ένα πρόγραμμα επιστημονικά καταρτισμένο, με ρεαλισμό, ευαισθησία και όραμα. Ένα πρόγραμμα για να φωτίσει τον δήμο μας... 

 

  1. Αλλαγή. Δεν είναι θέμα επιθυμίας του καθενός αλλά ανάγκη να αλλάξει χέρια η διοίκηση του δήμου μας, μετά από χρόνια αυταρχισμού, μετά από χρόνια επιβολή του «εγώ» αντί του «εμείς», μετά από αδιανόητες καταστάσεις, αποφάσεις (αλλά και δημόσιες δηλώσεις) που έκαναν γνωστή την πόλη και τον δήμο μας για τους τελείως λανθασμένους λόγους.


Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Γεώργιος Στεφάνου είναι δημοσιογράφος, δ/ντης της LesvosPost Media group διατηρώντας από το 2012 μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες της Λέσβου το LesvosPost.com, επίσης από τον Φεβρουάριο του 2018 είναι ανταποκριτής Λέσβου του Mega channel, ενώ συνεργάζεται με ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς των Αθηνών, παράλληλα με την δημοσιογραφία διατηρεί εταιρεία λογιστικών και φορολογικών στο κέντρο της Μυτιλήνης. Ο κος Στεφάνου ήταν εκλεγμένο μέλος και διετέλεσε υπεύθυνος επικοινωνίας του ΤΟΣΥΝ του δήμου Μυτιλήνης για 2 χρόνια την περίοδο 2017-2019. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη ενώ η καταγωγή του έλκει από την περιοχή του Ευεργέτουλα και συγκεκριμένα την Συκούντα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.







  1.  Προβληθείτε στο LesvosPost.com.. 

     

    Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.