Σύλληψη και δικογραφία σε Σύριο και Μαροκινο για πλαστογραφία και ψευδή στοιχειά στην Μυτιλήνη

Συλλήψεις

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου για πλαστογραφία

Την Κυριακή (27-02-2016) το μεσημέρι,  σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε βάρος ενός 26χρονου υπηκόου Συρίας, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ένα διαβατήριο συριακών Αρχών, το οποίο, όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το διαβατήριο κατασχέθηκε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

Την Κυριακή (27-02-2016) το απόγευμα, συνελήφθη στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας υπήκοος Μαρόκου ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 29χρονος δήλωσε ψευδή στοιχεία, επιδεικνύοντας διαβατήριο συριακών Αρχών, το οποίο, όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Επίσης, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός στερούταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Το διαβατήριο κατασχέθηκε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.


Την Κυριακή (28-02-2016) το απόγευμα, σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε βάρος μίας 26χρονονης υπηκόου Ιράκ, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή της προαναφερόμενης αλλοδαπής, μία ταυτότητα ιρακινών Αρχών, η οποία, όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή.


Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.