Στις θέσεις τους οι νέοι Διευθυντές Εκπαίδευσης- Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης- παραλαβής

Σε μια σεμνή και συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΔΕ Λέσβου η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Διεύθυνσης,  μετά την επιλογή των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης.


Η τελετή συνοδεύτηκε από την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και από αγιασμό  που τελέστηκε από τον αιδεσιμότατο ιερέα  της ενορίας   Ακλειδιού Μυτιλήνης.

 Παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Β. Αιγαίου κ. Αριστείδης Καλάργαλης, οι Προϊστάμενοι  Παιδαγωγικής και Διοικητικής καθοδήγησης Α/θμιας και  Β/θμιας Εκπ/σης,  Σταυρίτσα Λυκιαρδοπούλου και Πρόδρομος Ελευθερίου αντίστοιχα, οι Σχολικοί Σύμβουλοι  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης και οι διατελέσαντες Διευθυντές Β/θμιας Εκπαίδευσης, Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, Νικόλαος Θεοφανέλλης, Αθανάσιος Φραγκόπουλος, Βασίλης Κοντάρας και η απερχόμενη Αναπληρώτρια Δ/ντρια, κα Σταυρούλα Βαμβακίτου.

 Κατά την προσφώνησή του ο νέος Δ/ντης Εκπαίδευσης Β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Μιχαήλ Καπιωτάς, αναφέρθηκε στη διάθεση συνεργασίας με την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης  και τους Σχολικούς Συμβούλους με στόχο την παροχή της  όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας  εκπαίδευσης  στους μαθητές της Λέσβου αλλά και στο προσωπικό της  Υπηρεσίας για την καλύτερη Διοικητική υποστήριξη των Σχολικών μονάδων του τόπου μας.


Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Β Αιγαίου αναφέρθηκε στην υπηρεσιακή γνωριμία με τον νέο Δ/ντή  και τη συνεργασία τους παλιότερα, κάτι που ελπίζει να συνεχιστεί και στην παρούσα περίοδο.