Νέος διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης-Αποστρατεύτηκε ο Ε. Ελευθεριάδης

Σας γνωρίζουμε ότι από την 19η Φεβρουαρίου 2016 τοποθετήθηκε ως Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης του Σάββα.


Ο Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης ήταν μέχρι πρότινος διοικητής της Π.Υ Δράμας.


Ο προκάτοχός του Αρχιπύραρχος Ελευθέριος Ελευθεριάδης του Δημητρίου, τέθηκε στη διάθεση της Υπηρεσίας ως «Ευδοκίμως Τερματίσας τη Σταδιοδρομία του».

Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης παραμένει ο Πύραρχος Νικόλαος Μπαμπάκος του Αριστείδη, ενώ ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Χρυσούλης Τσουβαλάς του Ιωάννη προάχθηκε στο βαθμό του Αντιπυράρχου.

Παρακάτω σας κοινοποιούμε την επιστολή του κ Αποστολίδη:


«Ολοκληρώνοντας μια πορεία δεκατεσσάρων (14) ετών στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας για τα έτη 2002 – 2016  (επτά έτη Διοικητής και επτά έτη Υποδιοικητής),την ανάγκη να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες προς το Πυροσβεστικό Προσωπικό (Αξιωματικούς, Μόνιμους Πυροσβέστες, Π.Π.Υ., Εποχικούς και Εθελοντές) της Π.Υ. Δράμας για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα αλλά και τον αλτρουισμό και το φιλότιμο που επέδειξαν. Επίσης, προς τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών, υπηρεσιών φορέων και στους πολίτες του Νομού Δράμας για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την στήριξη που παρείχαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθεια της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών του Κράτους και του φυσικού περιβάλλοντος.»