Ψηλές θέσεις για Χατζιου και Αργυρου της Αθλοκινησης Μυτιλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΛΕΙΣΤΟΥ Στίβου

Αξιόλογη η εμφάνιση  των αθλητών,  ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΤΖΙΟΥ και ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑΣ του «ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Μυτιλήνης»,  που έδωσαν το παρόν  στο  30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΛΕΙΣΤΟΥ Στίβου Ανδρών – Γυναικών το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


΄Ενα πρωτάθλημα που είχε απ΄όλα!

Παγκόσμιο Ρεκόρ Παίδων, Πανελλήνια Ρεκόρ, έντονο  συναγωνισμό και  εξαιρετικές επιδόσεις που σημειώθηκαν από τους κορυφαίους αθλητές-τριες του Στίβου της  κατηγορίας  Ανδρών – Γυναικών αλλά και από την νέα γενιά των μικρότερων ηλικιακά  αθλητών  που έκλεψαν  την παράσταση.

Στον  ιστορικό αγώνα του ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ  όπου επετεύχθη  το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΙΔΩΝ  με άλμα στα  5.53Μ από τον εκπληκτικό νεαρό αθλητή ΕΜΜΑΝΟΥΛ ΚΑΡΑΛΗ του ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ,    ο ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΙΟΥ με επίδοση στα  4.95 μ.  κατετάγη στην 5η Πανελλήνια θέση του αγωνίσματος ανάμεσα σε 12 αθλητές, ενώ νικητής του αγώνα  ήταν ο  Κώστας ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ. με 5.70μ. Να σημειώσουμε ότι ο Πέτρος Χατζίου από τον Οκτώβρη του 2015 γυμνάζεται στην Αθήνα με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Μανώλη  Καραγιάννη.

Η ΜΑΡΙΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥ αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού,  κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες από την πρώτη της συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΛΕΙΣΤΟΥ Στίβου. Αν και ηλικιακό ανήκει στην κατηγορία των Κορασίδων,  στα 400μ. κατετάγη στην 13η θέση (ανάμεσα σε 37 αθλήτριες) με επίδοση 59.16, ενώ στα 200μ.  αν και τερμάτισε 1η στην 7η προκριματική σειρά που συμμετείχε με επίδοση 26.95,   δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς του αγωνίσματος.


Συγχαίρουμε τους αθλητές για την αξιόλογη παρουσία και εμφάνισή τους , το σωματείο - προπονητές  και τις οικογένειές τους.  Ευχόμαστε να έχουν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους και μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά όπως εκείνοι  επιθυμούν.