Στην Μυτιλήνη σήμερα ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας και ο πρόεδρος της ιταλικής Βουλής

Ο υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής  κ. Γιάννης Μουζάλας θα είναι σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στη Λέσβο

Ο υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής  κ. Γιάννης Μουζάλας θα είναι σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 στη Λέσβο, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο με θέμα «Η Ελλάδα, η Ευρώπη, ο κόσμος μπροστά στην προσφυγική κρίση» που συνδιοργανώνουν το ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) και ο δήμος Λέσβου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής.

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνουν ο υπουργός  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας θα συνοδεύσει την Πρόεδρο της  ιταλικής Βουλής κ. Laura Boldrini σε επίσκεψη στην Μυτιλήνη, σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016.


Στις 16.30 μ.μ.  η Πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής κι ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα δώσουν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Δημαρχείου της Μυτιλήνης (προκυμαία Μυτιλήνης).